Eskişehir Bozüyük Buluşması (Atatürk Köşkü) (21 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sutozu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,774

sutozu

Kamp II
Yer
Eskişehir
ewt arkadaşlar yeni bir faaliyetle aranızdayız. biraz hızlı ve plansız gelişen faaliyetimiz Bozüyük'te başladı. abdullah bey ve Fahri beyle buluşup, alışverişimizi yaptıktan sonra Fahri bey ufak bi hatırlatmada bulundu araçlarınızda ateşli silah varmı die ilk soruyu yöneltince ben şaşırdım sonra başından geçen olayı anlatınca hak verdim bir önceki hafta gideceğimiz parkurda önlerine ayı çıkmış sebebi oymuş, sonra yola koyulduk.

Rehberliği Toyota Hilux (haylaz) Fahri bey ve İsmail Bey öncülüğünde, LR Defender 110 ile Abdullah bey ve kuzeni ve LR Disco 1 eşliğinde kardeşim ben ve Dağcı arkadaşlarımdan Özge ile yola çıktık.

Resim023.jpg

Resim141.jpg

Resim035.jpg

istikametimiz Bursa yolu üzerinden Bozüyüğün batısında olan erikli köyüne çıkarak köşke doğru ilelemek

yolda önümüze kısmi kar çıkmaya başladı fakat fazla sorun olmadı rahat geçişler yaptık.

Resim015.jpg

Resim008.jpg

ve molamızı vereceğimiz Atatürk Köşküne geldik

sonra hemen hazırlıklara başlayarak açlığımızı bastırmaya başladık :smiley:

Resim143.jpg

Resim024.jpg

mönü'de sucuk tavuk ve mantar közlemesi. çoban salatası gibi detaya indikçe insanın ağzını sulandıracak eşsiz tatlar vardı.

sonrasında etrafa bir göz atalım dedik sağolsun bekçi arkadaş köşkü gezdirdi. hikayesini anlattı. ve köşkün balkonundan bir manzara

Resim053.jpg

Resim016.jpg

etkileyici bir coğrafyaile karşı karşıya hayranlıkla etrafı izledik bendeki ilk izlenimler sanki toroslardaymışım gibi bir his oluştu.

Etiketler
Ynt: Eskişehir Bozüyük Buluşması (Atatürk Köşkü) (21 Mart 2010)

köşkün önünde bulunan havuzdan bir kare

Resim112.jpg

Resim081.jpg

yemekler yendikten sonra yola devam etmek için çıktık

Fahri abi ani bir duruşla yoldaki izlere bakmamızı söyledi. yolda salına salına gezen bir ayının ayak izleri vardı ve izlerden belli olan şey büyüklüğü ve heybetitiydi, yoksa öyle salına salına kim gezerdi :smiley:

Resim069.jpg

Resim003.jpg

bir noktada kar bize engel olmaya başlamı ve işleri biraz zora sokuyordu. ve ilerlememiz güçleşmeye başlamıştı.

Resim086.jpg

Resim065-1.jpg

kar geçit vermeyince rotada ufak bi değişiklik yaptık. bölgede cehennem deresi olarak tabir edilen yoldan devam ettik

Resim036.jpg

ve cehennem deresinden bir kaç manzara

zirveden indikten sonra yeni bir parkura doğru yol alacağımızı söyleyen Farhi abi orman işletmesinin tomruklarının arasından geçerken duruyor ve söze gerek yok diyerek aracı gösteriyor bizlere 1935 model olan bu arac 4x4 müş hepimizin ilgisini çekiyor ve bir kaç fotoğraf alıyoruz sonrasında yola devam ediyoruz.

Resim097.jpg

Resim103.jpg

orman işletmesinden sonra ilerlediğimiz yolu bir dere yatağı ile kesişiyor ve tek yol olan derenin içinden geçiyoruz

Resim022.jpg

Resim121.jpg

Resim087.jpg

Resim052.jpg

Resim021.jpg

Resim005.jpg

faaliyette ikinci zirve noktası olan geyik alanına geldik ve bizi baharın müjdecisi çiğdemler karşıladı

21032010372.jpg

21032010368.jpg

Resim118.jpg

ve artık yavaş yavaş dönmeye başlıyoruz

Resim043.jpg

ve hakim bir noktadan bozüyük fotoğrafı

Resim139.jpg

sonrasında Fahri bey bizi bozüyük türbünlerine götürdü burayıda görün istedim dedi ufak bi gezintiden sonra yola devam ederek karasuyun kaynağının yanından geçerken Abdullah bey bu kaynaktan bir bardak suyu için öyle dönün dedi ve bizde içmeden geçmedik.

faaliyette emekleri geçen Fahri bey'e Abdullah bey'e ve co pilotlarına:smiley: sonsuz teşekkürler.

bizleri ziyaretleriyle onurlandıran eskişehir ekibine teşekkürler .zaman darlığı ve programın aceleye gelmesiyle katılım az oldu. olsun dağlar hep orada bizleri bekliyor.tam zirve yapamadık (1952 mt) gezdiğimiz yerlerin rakımları tahmini 1600 mt civarında.eskişehirli arkadaşlarımızı tekrar etkinlik için bekliyoruz.gökhan bey fotolar bu kadar az mı? :smiley: dere geçişi pek belli olmuyor ama land ın farları orada kırıldı sanırım :(

Fahri bey,elimde foto çok ayırıp ekledim bunları.Bikaçda video var onlarıda upload edip atacağım konuya.Tekrar bizleri en iyi şekilde ağırladığınız için teşekkür ederim.En kısa sürede Eskişehir ede bekleriz..

Fahri bey dere geçişinde sizlerin fotoğraflarını çekeceğim derken koşturmaktan bi hal oldum. :smiley: ama en göze hitap eden fotoğrafları eklemeye çalıştım konunun hoş gitmesi açısından. farları büyük ihtimalle dere geçişinde çatlattık. ama hallolacak bir sorun bir sonraki planlı faaliyette daha ii fotoğraflarla inşallah :smiley:

selam.linke ancak ulaşabildim.eskişehirden gelen erhan ,gökhan ve özge hanıma bozüyükten katılan fahri ,ismail ve feyzullah beylere çok çok teşekkür ediyorum.bu eğlenceli ve bir o kadarda zevkli günü yaşattıkları için.inşallah en kısa zamanda daha çok katılımcıyla buluşabiliriz.bir kaç fotoda ben eklemek istiyorum.

DSC01528.jpg

DSC01529.jpg

DSC01530.jpg

DSC01531.jpg

DSC01532.jpg

bu fotolarda bozüyük ve bileciğin içme suyunun kaynağı karasu deresi

DSC01562.jpg

DSC01563.jpg

DSC01564.jpg

DSC01565.jpg

ve dönüş yolu son kare

DSC01561.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR