Sedat Bey,
Eski fotolarda halen bir gelişme yok ne zaman gelecek sizden umutla bekliyoruz. Sitenin tadı tuzu kalmadı ne giren ne çıkan kalmadı.
Bununla birlikte garaj bölümünde bana ait Gaz69 konusunda yazılarım arasında kayıp kısımlar var çünkü yazının akışında mantıksız bir sıra var, böyle bir şey olabilir mi ? Varsa tekrar geri nasıl eski halin getirebiliriz.?
Tüh, keşke olsa...
Zira tapatalk verimli fakat çok sıkıcı...
Birde uye oldUğumuz forumları felan karıştırıyorum... Gündüz buradan kopanların takıldığı yere burdalar zannedip isimde vererek bişeyler yazmışım silemedimde, lök gibi duruyor orda giris yaptim, altina bişeyler yazdım felan... Ama hepsi iyi insanlar, sorun olmaz, anlarlar...
Ben tablet kullanıyorum evde... Bilgisayarım sıkıntılı. Keşke mobil site olsada tapatalka mecbur kalmasak....
Teşekkürler cevabınıza...
GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben tapatalk kullanmıyorum, yine telefondan giriyorum ama dediğim gibi web formatında değil, tapatalkta değil acaip bişey , çok sıkıntılı değil , sadece telefonu dik tutunca sıkıntılı yan kullanımda iyi
Telefon ne, hangi browseri kulliyor. Tablette telefon gibi calisir zaten. Bende dik tutarim, denerim... Vallahi çok sıkılıyorum tapatalktan... Chrome dışında explorerdada denedim. Ekran guzelde cok yavasliyor ve dokunmalar cok verimsiz...
GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi