Erciyeste Kar Keyfi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan esesozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,302

esesozer

Yeni Üye
Giderken açık olan yollar dönüşte tipi yüzünden buz tutumuştu
DSC_1951.jpg
DSC_1954.jpg
DSC_1958.jpg
Gelelim günün asıl konusuna gururumuz Cagiva Recepss Abinin işçilik harcayarak yaptığı kar makinesi.MCT 250 bundan sonra kışlarıda karda yürüyecek.:smiley:
DSC_1961.jpg
DSC_1964.jpg
Kar makinesi indi yakıt ikmali yapıldıktan sonra hazır olacak
DSC_1966.jpg
DSC_1970.jpg
Recepss abi test sürüşünde :smiley:
DSC_1977.jpg
DSC_1978.jpg
DSC_1980.jpg
DSC_1983.jpg
DSC_1992.jpg
DSC_1995.jpg
Kar yumuşak tekerde ince olunca kara saplandık:smiley:
DSC_2000.jpg
Erciyes Hatırası
DSC_2004.jpg
DSC_2006.jpg
DSC_2012.jpg
DSC_2015.jpg
Ali abiden farklı sürüş tekniği :smiley:
DSC_2016.jpg
DSC_2017.jpg
DSC_2018.jpg
DSC_2021.jpg
Kar aracı 2 kişiyi rahatlıkla çekebiliyor :smiley:
DSC_2023.jpg
DSC_2025.jpg
DSC_2026.jpg
Direğe dikkaaat
DSC_2027.jpg
DSC_2030.jpg
DSC_2031.jpg
Tipi çıktığı için fazla duramadan aşağıya indik aam çok güzel bir gündü herkese teşekkürler

Etiketler
Ynt: Erciyeste Kar Keyfi

bende şaşırdım mct ve karda gidecek aparat arkaya paleti nasıl yaptılar diye merak etmedim desem yalan olur öne bence hiç ugraşmadan arkaya palet yapsanız ve bunuda yayınlasanız eminimki hertürlü karda gidecektir genede güzel olmuş emege saygı

Ynt: Erciyeste Kar Keyfi

Çok güzel eğlenceli bir gün olmuş. Ama bunun fikir ve hazırlık aşamaları için sizleri kutlarım.

Gerçekten yurdumuzun iklim ve fiziki koşullarını göz önüne alınca basit bir kar motorunun binlerce can kurtardığını geçenlerde öğrenince hem çok üzüldüm hem çok sevindim. Çünkü kar motoru insan hayatından pahalı değil, kullanımı basit, ulaşımı deseniz insanların omuzlarında ve kollarında gitmekten kolay hemde hızlı. Bu tür her güzel düşünceye şapka çıkarıyorum....

Sevgiler Selim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR