-------------------------Karavanlarda ısıtıcı konusunun ayrı bir bölümü ve orada detaylı bilgiler var. Lütfen önce bu bilgileri okuduktan sonra öğrenmek istediklerinizi orada sorun.
-------------------------------------Sizin mühendislik bilginize istinaden soruyorum. Bu sorun yaşayan arkadaşların sorun yaşamasına sebep olan şey tam olarak ne olabilir? Sonuçta seri üretim bir makina. Birinde sıkıntı olmayıp diğerinde olması garip geliyor bana.
Rakım önemli ama 1500 metre ve sonrası içinde mi sorun olmamış ? Takan bayi yerli marka önermemiş ancak webasto ile ebershaer de de yüksek rakım sorunu olabildiğini iletmişti bana.
Hayırlı uğurlu olsun...Merhaba 6 aylık bakınmalardan sonra bende erba 3.75 siparişi verdim fiyat olarak uygun olması güneş paneli dahil ranzasiz olması ve içinin ferah görünmesi en önemlisi banyonun geniş olması ile dikkatimi çekmişti Nisan teslim tarihi verdiler seneye İnşallah gezilerimize başlayacağız standart donanım olarak telefonla sipariş geçtim fakat teslim tarihine yakın opsiyonları konuşacağız aklımda aküyü çift yaptırmak var.Distan kasetli tuvalet isterim bütçe durumuna göre ilerleyen zamanlarda düşüneceğim vabesto 4500 fiyatı şu an erba ya yaptirabileceklerim bunlar teslimden sonra 1000 watt tam sinus invertor gazlı sohben ve alko stabilizatorlu çeki demiri takacağım (onlar knot takiyormus) gazlı sohben seçeneği olsa süper olacakti kamping karavanciligi dusunmedigim için elektrikli sohben bana uymaz umarım güzel gezilerimiz ve gezi dostlarımız olur
Teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun...
Güzel bir başlık olacağını düşünüyordum, heba olacak öyle görünüyor.
Bugün Fujiyama LPG'li soba ile ilgili olarak firmayı aradım. Kendilerinin montaj yapmadıklarını ama karavancıların kullandığını söylediler. Güvenlik konusunda bir sorun çıkmayacağını söyledi yetkili ama tabi ürünün karavan için üretilmediğini de ekledi. Mira firması ile konuşmam pek iç açıcı geçmemişti. Yetkili servis olmayan yere ürün satışı yapmıyoruz demişlerdi montaj imkanlarını sorduğumda. Çanakkale'de Fujiyama'nın ve Hoşseven'in yetkili servisleri var, ilk fırsatta onlarla görüşüp, uygulanabilirliğini soracağım. Benim için ilk sırada LPG'li soba var, kesin olarak olmayacağına inandığım an Dai Shava'dan 3 kw'lık modeli sipariş vereceğim muhtemelen.
Selin hanım, Sami bey, ya da ısınma çözümü arayan diğer müstakbel 3.75 kullanıcıları ne dersiniz?
Armağan bey ve ailesi karavanı çok güzel tanıtıyor. Armağan beyin youtube adresi karavandam ordan inceleyebilirsiniz ve detaylı şekilde fikir sahibi olabilirsiniz. Bende bu videoları izledim ve sakaryaya gidip inceledim ve sipariş geçtim. (Sürekli karavanda ufak ufak geliştirme yapıyorlar. Mesela wc yanındaki yarım boy elbise dolabı tam boy oldu, pis su deposu yoktu eklendi, wc-duşa ufak bir havalandırma açmışlar galiba hatta camlar karavan tipi cam olacak vb. Vb.)Herkese merhaba. Aranıza yeni katılıyorum ancak uzunca bir süredir takip ediyor, bilgilerinizden faydalanıyorum. Ben de Erba nın 3.75 modelinden sipariş vermeyi düşünüyorum. Ancak daha önce hiç karavan deneyimim olmadığından içini ve özelliklerini merak ediyorum. Acaba Denizli şehrinde bu model karavanı kullanan, inceleyebilmem ve tanışmam için fırsatı olan biri var mıdır?
Teşekkür ederim ilginize. Bu konuda baya bide döküman taradım merak etmeyin Keşke imkanım olsa yerinde inceleyebilsem. Ancak yakınımda inceleme fırsatım olsa güzel olurdu. Yakından görmek daha heyecan verici olsa gerek.Armağan bey ve ailesi karavanı çok güzel tanıtıyor. Armağan beyin youtube adresi karavandam ordan inceleyebilirsiniz ve detaylı şekilde fikir sahibi olabilirsiniz. Bende bu videoları izledim ve sakaryaya gidip inceledim ve sipariş geçtim. (Sürekli karavanda ufak ufak geliştirme yapıyorlar. Mesela wc yanındaki yarım boy elbise dolabı tam boy oldu, pis su deposu yoktu eklendi, wc-duşa ufak bir havalandırma açmışlar galiba hatta camlar karavan tipi cam olacak vb. Vb.)
Teşekkürler. Gayet açıklayıcı olmuş. İnşallah gider ve inceleme şansı bulursunuz. Benzerlik ve farklılıkları paylaşırsınız.Ben telefonla sipariş vermiştim ama yakından görüp inceleyemedim inşallah 15 temmuzda orada olurlarsa gidip inceleyip hangi donanım ve renk seçeneklerini belirleyecegim bu arada ennson tanıtım videosunu çekmiş bir arkadaş linki ekliyorum
Video: https://youtu.be/e59SumR83AI