En Sonunda L200 Aracımı Aldım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FREE LANDER SALİH Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,981

Etiketler

Ynt: En Sonunda L200 Aracımı Aldım.

merhaba arkadaşlar aracımı iki gün önce aldım ve özellikle lastik konusunda yardımınıza ihtiyacım var çünkü maalesef 17'' jant var. daha önce açılan konularda cooper ve goodyear da 17'' at veya mt lastiğin olduğunu belirtmiştiniz ama şuan için için benim bütçem cooper a yetmiyor, başka alternatif tavsiye edebileceğiniz 17'' lastik varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.

mesela Kumho kl78 ve kl 71 lastikleri hakkında bilgileriniz varmı veya 17'' BF Goodrich varmıdır varsa fiyatı hakkında acil yardım ederseniz sevinirim.

çok sağolun arkadaşlar. lastik konusunda büyük bir olasılıkla cooper stt olacak. bugün tarık bey(bull) sağolsun yardımcı oldu ve kendisinin aracında da 17'' cooper stt var ve nazar deymesin süper duruyor.

hayırlı ugurlu olsun salıh bey allah kaza bela vermesın aracınız guzelmıs
bencede cooper stt alın bende var ve cok memnunum
285 75 17 de olur bence lastık camurluk arasını daha dolgun gosterır

merhabalar ilkay bey çok sağolun sizin stt lerin ebatı nedir ve 285 75 17 arazide davlunbazlara zarar vermezmi artikasyonda. ben tarık(bull) bey in aracında 265 70 17 leri gördüm ve bence yeterli gibi geliyor çünkü motoru da çok yormak istemiyorum. bugün bir rubicon da 285 70 17 bf goodrich mt gördüm çok güzel duruyordu. büyük ebat gerçekten çok güzel duruyor ama bizim motorlar 2500 ve çok da zorlmamk gerekir diye düşünüyorum.

salıh bey merhaba benım lastık ebatım 285 e 70 benım gozume lastık arasındakı bosluk cok gorunuyor bana kalırsa 75 alın derım taktıktan sonra ben pısman oldum keske 75 alsaydım dıyorum hatta 80 bıle olur tarık abı l200 une yukseltme uygulamıstı o halıyle 35 lastıgı sıgdırmıs tahmınımce sızede bı sorun yaratacagını sanmam ama tabııkı benımkı bı fıkır sız nasıl uygun gorursenız oyle yapın hatta almadan once 70 ve 75 yanakları taktırarak deneyın derım surtme olursada en fazla camurluk kenarlarını traslatırsınız ;D

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,710
Kaydolan Son Üyemiz
HANLİFE

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR