gokhan5234
Zirve
guzel fılmdı ama ınsanda garıp duygular brakıyre sankı her an herseye 1-0 yenık baslamısız gıbı :-\ :-\ece' Alıntı:perti isyanla izledim ve halen daha unutamadıklarım arasında ... güzel bir film izlenmeli
guzel fılmdı ama ınsanda garıp duygular brakıyre sankı her an herseye 1-0 yenık baslamısız gıbı :-\ :-\ece' Alıntı:perti isyanla izledim ve halen daha unutamadıklarım arasında ... güzel bir film izlenmeli
kesinlikle..ece' Alıntı:Herşeye hazırlıklı olmak lazım başa gelmez demiyceksin fikri var. italyan filmi iç dünya dış dünya çevre etkiler fikirlere saygınlık işlenmiş.
kötü bir konu buruklatıcı ama farklı konularda yada şekillerde karşılaşıyoruzdur bizde.
etkileyici ve hüzünlü bir konu sadece o kadar
aslında eglencelı bır fılmdı sonucta turk fılmı cok sey beklıyemeyızchala' Alıntı:kaybedenler klübü. eh işte.
PatrolCat' Alıntı:Şimdi aklıma geldi..
Kesinlikle seyredilmesi gereken bir başka film..
Tesadüfler, mektuplar.........
Sandra Bullok ve Keanu Reeves in başrollerinde çok hoş bir film..
'' The Lake House '' (Göl Evi)..
PatrolCat' Alıntı:Şimdi aklıma geldi..
Kesinlikle seyredilmesi gereken bir başka film..
Tesadüfler, mektuplar.........
Sandra Bullok ve Keanu Reeves in başrollerinde çok hoş bir film..
'' The Lake House '' (Göl Evi)..
lizz' Alıntı:1 ay kadar bu filmi nette buldum ve izliyeyim dedim..Sonra baktım ki daha çok öncelerde tv'de sonlarını izlediğim bir filmmiş.Hayal meyal hatırladım...Bu sefer de yarısında uyuyakaldım Benim hoşuma gidecek tarz bir filmdi ama tam olarak çözemedim kurguyu..Oturup adamakıllı baştan soa seyretmem lazım..
Geçen bir ara burdaki arkadaşlardan biri bahsettiği için Dünya İstilası'nı seyredeyim dedim ama çok beğenemedim yaa
PatrolCat' Alıntı:[attachment=1]
insan ruhunun ağırlığı nedir arkadaşlar..!!!
Bunu konu alan bir film..
'' 21 Gram '' (21 gram)...
Paramparça Aşklar Köpekler'in Oscar aday yönetmeni Alejandro González Iñárritu ve senaristi Guillermo Arriaga'nın
tekrar biraraya geldiği güzel bir proje..
projede usta aktörler Sean Penn, Benicio Del Toro ve o narin sıradışı (beğenirim kendisini) Naomi Watts başrollerdeler..