En Son Hangi Filmi İzledik?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ece Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 237
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,057
Arkadaşlar film adlarını yazarken yanına bizim gibi garibanlar için Tükçe çeviri ile yazarsanız memnun oluruz,lütfeeen :smiley: :smiley:

Etiketler
serci07' Alıntı:
çok orjinal bi film.
Yorumunuz üzerine şöyle bir düşündüm de aynı senaryoyu bir Türk yönetmen çekseydi,kahramanlar Türk,mekan Türkiye olsaydı ve kültürümüze uyarlansaydı film nasıl olurdu diye..gene bu kadar orijinal olur muydu diye :smiley: Filmin aman aman süper orjinal olduğunu iddia etmiyorum ben zaten.Yanlış anlaşılmasın.Sadece benim gibi romantik duygusal ve komedi tarzından hoşlananlar için biçilmiş kaftan. :smiley:

lizz' Alıntı:
Yorumunuz üzerine şöyle bir düşündüm de aynı senaryoyu bir Türk yönetmen çekseydi,kahramanlar Türk,mekan Türkiye olsaydı ve kültürümüze uyarlansaydı film nasıl olurdu diye..gene bu kadar orijinal olur muydu diye :smiley: Filmin aman aman süper orjinal olduğunu iddia etmiyorum ben zaten.Yanlış anlaşılmasın.Sadece benim gibi romantik duygusal ve komedi tarzından hoşlananlar için biçilmiş kaftan. :smiley:

Ben nedense romantik filmlere biraz çekinerek izlerim. Ancak bu film nedense beni hiç sıkmadı.

:D aynen öyle. Laz şivesi bile var. Bir kaç oyuna da Türkçe yama çıkarmışlar( Farcry 2- Cod black ops). Onlarıda aradan çıkaracağım.

ece' Alıntı:
CADILAR ZAMANI
::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:
sanırım fılm benım ıcın bıraz abartı durumda tum vızyn dakı fılmlerı ızledım suan haftada 4-5 gun sınemaya gıderım 6-7 yıldır cadılar zmanı vızyondan kalkalı sanırım 45 gun oldu guzel fılmdı efekler akıcılık her yonde ama konusu bır nevı bılındık geldı

filmi cazip kılan nicolas cage
oldu benim bakış açımda.tarz olarak deli keyif diyemem ama değerlendirilebilir film

o fşlmdede merak ettiğim kısım ürgüp olucak mekan çok güzel zaten filmde görmekte heyecanlı
en azından benim için

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR