Yorumunuz üzerine şöyle bir düşündüm de aynı senaryoyu bir Türk yönetmen çekseydi,kahramanlar Türk,mekan Türkiye olsaydı ve kültürümüze uyarlansaydı film nasıl olurdu diye..gene bu kadar orijinal olur muydu diyeserci07' Alıntı:çok orjinal bi film.
lizz' Alıntı:Yorumunuz üzerine şöyle bir düşündüm de aynı senaryoyu bir Türk yönetmen çekseydi,kahramanlar Türk,mekan Türkiye olsaydı ve kültürümüze uyarlansaydı film nasıl olurdu diye..gene bu kadar orijinal olur muydu diyeFilmin aman aman süper orjinal olduğunu iddia etmiyorum ben zaten.Yanlış anlaşılmasın.Sadece benim gibi romantik duygusal ve komedi tarzından hoşlananlar için biçilmiş kaftan.
![]()
Crysis 2 10 filme bedel zaten,Türkçe olmasıda cabası.serci07' Alıntı:Bu günlerde artık film izleyemem. Çünkü crysis 2 yi kurdum bilgisayarıma. Birkaç gün bana müsade![]()
benımde hosuma gıttıı guzel fılm turk genclık fılmlerı yavas yavas gelısıyoraslanaybars' Alıntı:kaybedenler kulübü...harika bi film tavsiye ederim herkese nejat işler ve yiğit özşener ve harika bi performans...
sanırım fılm benım ıcın bıraz abartı durumda tum vızyn dakı fılmlerı ızledım suan haftada 4-5 gun sınemaya gıderım 6-7 yıldır cadılar zmanı vızyondan kalkalı sanırım 45 gun oldu guzel fılmdı efekler akıcılık her yonde ama konusu bır nevı bılındık geldıece' Alıntı:CADILAR ZAMANI
::
:
:
:
:
![]()
ece' Alıntı:filmi cazip kılan nicolas cage
oldu benim bakış açımda.tarz olarak deli keyif diyemem ama değerlendirilebilir film
Ben pek beğenmedim bu filmi ,öncelikle kısa bir film ve pek bi sürükleyiciliği yok. en azından beni sarmadıece' Alıntı:CADILAR ZAMANI
::
:
:
:
:
![]()
aslanaybars' Alıntı:kaybedenler kulübü...harika bi film tavsiye ederim herkese nejat işler ve yiğit özşener ve harika bi performans...