erhan_41
Kamp II
slm arkadaşlar, uzun arayışlardan sonra bulmuş olduğum JUNİOR ımı satıyorum.ailemdeki üye sayısı arttığı için bizlere yetmemekte....
arazide,asfaltta,şehir içinde ve dışında sorunsuzca kullandığım aracımı satıyorum....acil ilan değildir..keyfe keder satılıktır.gecen mayıs sonunda aldım ve bugüne kadar hakkını vere vere kullandım ama bana masraf cıkarmadı ve asla yolda bırakmadı.
AVCIYA...TOZ TOPRAK DOĞA SEVERE...MACERACILARA...EĞLENCE ARAYANLARA....
aldıktan hemen sonra taksitlerini ödemeye devam ettiğim lastik ve jantları aldım.fotoğraflarda göreceksiniz,son 2 kareye Orjinal jant ve lastikleriyle olan resimleri vardır.
LÜTFEN:diğer ferozalarla kıyas dahi yapmayın
aracta yükseltme vardır.normallerinden cok yüksek ve gösterişlidir.BÜTÜN GÖZLER SİZDE OLACAK-DİĞER FEROZALAR YANINDA OTOMOBİL GİBİ KALIYOR
üzerinde tmax9000 vinç vardır ve sorunsuz çalışmaktadır.
lastikler kumho markadır (6-7 aylık ve tanesi 446 tl)
jantlar suzuki jimy jantıdır (6-7 aylık ve tanesi 350tl)
jantların üzerinde offroad çelik siboplar vardır. (tanesi 120 tl)
çeki kancası ve topuzu mevcuttur.
yan basamaklar
LPG lidir ve ruhsata işlidir.
muayeneden 23 ocak tarihinde geçmiştir.
araç bakımı 20 ocakta yapılmıştır.tüm filtre ve sıvıları değiştirilmiştir.
arka fren balataları orjınal japon balatalarla yenilenmiştir.
eksilerine gelince hidrolik direksiyon pompasının bakıma ihtiyacı vardır.(150tl-zamansızlıkta ve fazla bi şikayet yaratmadığı için yaptırılmamıştır.)
ön camlar elektrikli cama cevrilmiştir.
klima çalışmakta ama az soğutmaktadır.yazın üzeri acıldığı için gerek duyulmamış ve gazı tamamlanmamıştır.
üzeri acılmaktadır.
çekerler faal ve sorunsuzdur
aklıma gelenleri tüm acıklığıyla yazdım.
telefonlara cıkamayabilirim mesaiden dolayı.site üzerinden tüm mesajlarınız ciddiyetle cevaplandırılacaktır.sizlerden ricam abuk sabuk tekliflerde bulunmayın.aracımdam cok memnunum sadece ufak gelmektedir.
daha büyük 4-5 kapılı AKLIMA YATAN araçlarla takas düşünülür.
saygılar
arazide,asfaltta,şehir içinde ve dışında sorunsuzca kullandığım aracımı satıyorum....acil ilan değildir..keyfe keder satılıktır.gecen mayıs sonunda aldım ve bugüne kadar hakkını vere vere kullandım ama bana masraf cıkarmadı ve asla yolda bırakmadı.
AVCIYA...TOZ TOPRAK DOĞA SEVERE...MACERACILARA...EĞLENCE ARAYANLARA....
aldıktan hemen sonra taksitlerini ödemeye devam ettiğim lastik ve jantları aldım.fotoğraflarda göreceksiniz,son 2 kareye Orjinal jant ve lastikleriyle olan resimleri vardır.
LÜTFEN:diğer ferozalarla kıyas dahi yapmayın
aracta yükseltme vardır.normallerinden cok yüksek ve gösterişlidir.BÜTÜN GÖZLER SİZDE OLACAK-DİĞER FEROZALAR YANINDA OTOMOBİL GİBİ KALIYOR
üzerinde tmax9000 vinç vardır ve sorunsuz çalışmaktadır.
lastikler kumho markadır (6-7 aylık ve tanesi 446 tl)
jantlar suzuki jimy jantıdır (6-7 aylık ve tanesi 350tl)
jantların üzerinde offroad çelik siboplar vardır. (tanesi 120 tl)
çeki kancası ve topuzu mevcuttur.
yan basamaklar
LPG lidir ve ruhsata işlidir.
muayeneden 23 ocak tarihinde geçmiştir.
araç bakımı 20 ocakta yapılmıştır.tüm filtre ve sıvıları değiştirilmiştir.
arka fren balataları orjınal japon balatalarla yenilenmiştir.
eksilerine gelince hidrolik direksiyon pompasının bakıma ihtiyacı vardır.(150tl-zamansızlıkta ve fazla bi şikayet yaratmadığı için yaptırılmamıştır.)
ön camlar elektrikli cama cevrilmiştir.
klima çalışmakta ama az soğutmaktadır.yazın üzeri acıldığı için gerek duyulmamış ve gazı tamamlanmamıştır.
üzeri acılmaktadır.
çekerler faal ve sorunsuzdur
aklıma gelenleri tüm acıklığıyla yazdım.
telefonlara cıkamayabilirim mesaiden dolayı.site üzerinden tüm mesajlarınız ciddiyetle cevaplandırılacaktır.sizlerden ricam abuk sabuk tekliflerde bulunmayın.aracımdam cok memnunum sadece ufak gelmektedir.
daha büyük 4-5 kapılı AKLIMA YATAN araçlarla takas düşünülür.
saygılar