Emsallerinin Üzerinde

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan_41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,014

erhan_41

Kamp II
Yer
bandırma
Web
atv.kapidag.com
slm arkadaşlar, uzun arayışlardan sonra bulmuş olduğum JUNİOR ımı satıyorum.ailemdeki üye sayısı arttığı için bizlere yetmemekte....

arazide,asfaltta,şehir içinde ve dışında sorunsuzca kullandığım aracımı satıyorum....acil ilan değildir..keyfe keder satılıktır.gecen mayıs sonunda aldım ve bugüne kadar hakkını vere vere kullandım ama bana masraf cıkarmadı ve asla yolda bırakmadı.

AVCIYA...TOZ TOPRAK DOĞA SEVERE...MACERACILARA...EĞLENCE ARAYANLARA....

aldıktan hemen sonra taksitlerini ödemeye devam ettiğim lastik ve jantları aldım.fotoğraflarda göreceksiniz,son 2 kareye Orjinal jant ve lastikleriyle olan resimleri vardır.

LÜTFEN:diğer ferozalarla kıyas dahi yapmayın

aracta yükseltme vardır.normallerinden cok yüksek ve gösterişlidir.BÜTÜN GÖZLER SİZDE OLACAK-DİĞER FEROZALAR YANINDA OTOMOBİL GİBİ KALIYOR

üzerinde tmax9000 vinç vardır ve sorunsuz çalışmaktadır.

lastikler kumho markadır (6-7 aylık ve tanesi 446 tl)

jantlar suzuki jimy jantıdır (6-7 aylık ve tanesi 350tl)

jantların üzerinde offroad çelik siboplar vardır. (tanesi 120 tl)

çeki kancası ve topuzu mevcuttur.

yan basamaklar

LPG lidir ve ruhsata işlidir.

muayeneden 23 ocak tarihinde geçmiştir.

araç bakımı 20 ocakta yapılmıştır.tüm filtre ve sıvıları değiştirilmiştir.

arka fren balataları orjınal japon balatalarla yenilenmiştir.

eksilerine gelince hidrolik direksiyon pompasının bakıma ihtiyacı vardır.(150tl-zamansızlıkta ve fazla bi şikayet yaratmadığı için yaptırılmamıştır.)

ön camlar elektrikli cama cevrilmiştir.

klima çalışmakta ama az soğutmaktadır.yazın üzeri acıldığı için gerek duyulmamış ve gazı tamamlanmamıştır.

üzeri acılmaktadır.

çekerler faal ve sorunsuzdur

aklıma gelenleri tüm acıklığıyla yazdım.

telefonlara cıkamayabilirim mesaiden dolayı.site üzerinden tüm mesajlarınız ciddiyetle cevaplandırılacaktır.sizlerden ricam abuk sabuk tekliflerde bulunmayın.aracımdam cok memnunum sadece ufak gelmektedir.

daha büyük 4-5 kapılı AKLIMA YATAN araçlarla takas düşünülür.

saygılar

1015087_10151529904683789_1393766162_o.jpg

1026097_10151529903068789_308258012_o.jpg

919948_491688914245225_208102627_o.jpg

1097823_492417094172407_1945802152_o.jpg

1146923_10151627667963789_1511932008_o.jpg

Etiketler
Ynt: Emsallerinin Üzerinde

selam hayırlı müşteriler.en az sizinki kadar düzgün olan aracım ile takas düşünürmüsünüz?ilanımın başlığını aşağıda verdim.teşekkürler.
Toyota Hılux Ln 106 2.8 Çift Kabın Aracım Satılıktır.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?board=214.0#ixzz2x0FBus9i

Ynt: Emsallerinin Üzerinde

slm lar aracınız cok güzel ama üzerine o kadar veremem
ben de de birzamanlar 1985 model 1,5 kabin nissan vardı
bunlar kaya gibi araçlar Allah gönlünüze göre veerir inşallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR