Emsallerinin 1/3 fiyatına 4x4 alırmıyız ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oort cloud Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,219
Ynt: Emsallerinin 1/3 fiyatına 4x4 alırmıyız ?

içlerinden bazıları görünüşte iyi ama yinede çin malı. sağı solu belli olmaz..

Etiketler

bicten' Alıntı:
içlerinden bazıları görünüşte iyi ama yinede çin malı. sağı solu belli olmaz..

Aslında ithalatçıların ,sattıkları araçların arkasında durması ,geri destek vermesi meselesi .
Artık satıcılar pazara belirli bir miktarda araç sürüp sattık sattık ,satamadık ithalatı dudururuz diye
düşünüyorlar .İsimleri lazım değil bazı markalardan ( ki büyük holdinglerin ithal ettiği ) araç alan bazı
müşteriler yedek parça diye sürüm sürüm sürünüyorlar ,parça fiyatları için yorum yapmıyorum bile .

Bazı fiyatlar bize ucuz gelse bile ,Çinliler için pahalı sayılırlar .Sağı solu belli olmaz demişsiniz ama ,
yine de tek kullanımlık yani bir sezon kullan çöpe at cinsinden olduklarını olduklarını sanmıyorum . :D

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

037 Gonow Jetstar gs 50.jpg

038 changfeng_liebao_CS6+rear_view.jpg

039 changfeng_liebao_cs6+front_three_quarter_view.jpg

036 dongfeng-suv-1-458x305.jpg

Şu çakma hummer tamponları vs. çok iyi gözüküyor.Bu araç Türkiyeye ucuz bi fiyatla girse neden alınmasın ancak buradada işin içine yedek parça sıkıntısı giriyor ki bu durumda bu araçlar türkiyede ancak kullan at olur.

moonwalker_arc' Alıntı:
Şu çakma hummer tamponları vs. çok iyi gözüküyor.Bu araç Türkiyeye ucuz bi fiyatla girse neden alınmasın ancak buradada işin içine yedek parça sıkıntısı giriyor ki bu durumda bu araçlar türkiyede ancak kullan at olur.

Doğru düzgün bir satıcı olursa parça sorun olmaz diye düşünüyorum . :smiley:

Ama adamlarda kalite anlayışı pek gelişmemiş , 032 nolu resimdeki araca dikkat
ederseniz , ( Beijing-Yusheng-007 ) başına bir şey gelmiş ve arka kapı yeniden
boyanmış .Bu aracı da motor show da teşhire sunmuşlar . :D
Tabi ki başlık fiyatına göre ,bu kadar hata kadı kızında da olur . ;D

bende 42 numarali yanlis diye düsünmüstüm :D

Bu araçla ilgili haberi alttaki adreste bulmuştum ... :smiley:

http://www.chinacarforums.com/forum/showthread.php?t=7336

Yapılan anlaşmaya göre ,Guangzhou 'da yapımı devam etmekte olan ilave fabrika
2011 yılının 2.ci çeyreğinde üretime başlayacakmış .Tam emin değilim ama ,galiba
şu an için BJC Company altaki araçları üretiyor .

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

BEIJING JEEP 2500-BJ 6420 BC.jpg

BEIJING JEEP CITY CRUISER BJ 2020 VT.jpg

BEIJING JEEP GRAND CHEROKEE 4700-BJ 2021 V8.jpg

Bazı otomobil sitelerinde NCAP nin çin malı araçlar için yaptığı çarpışma testlerini seyretmiştim. Mitsubishi L200 benzeri (o değil tabiiki) şöför ve arkadaki kabin ezilerek arka kasaya kadar geliyordu .....Başka 4x4 benzeri (aslında bunların çoğu 2x4 tür) araçlarda da durum farklı değil ... Saygılarımla;

Poseidion' Alıntı:
Bazı otomobil sitelerinde NCAP nin çin malı araçlar için yaptığı çarpışma testlerini seyretmiştim. Mitsubishi L200 benzeri (o değil tabiiki) şöför ve arkadaki kabin ezilerek arka kasaya kadar geliyordu .....Başka 4x4 benzeri (aslında bunların çoğu 2x4 tür) araçlarda da durum farklı değil ... Saygılarımla;

Çin 'de devlet tarafından lisans koruması olmadığından dolayı ,adamlar saatten çantaya ,
ayakkabıdan araçlara kadar çok benzerlerini hatta bazı marka ürünlerde aynısını yapıyorlar . :mad:
Ciddi olmayan olmayan otomobil fabrikaları da belirli bir markanın belirli bir ürününü ,standart
olmayan malzemeler kullanarak taklit edip piyasaya sürüyorlar .Bunların fiyatları zaten 5.000-6.000
Amerikan Doları civarında . Bu araçların NCAP testlerini ,dediğiniz gibi geçmeleri mümkün değil .

Fakat büyük otomobil üreticileri ,Jeep ,Toyota ,Mitsubishi ,Suzuki ,Honda vs.gibi markalardan lisans alarak
üretim yapıyorlar .Tabii ki bu markaların eski teknolojilerini kullandıkları için fiyatlar ucuz .Bu bakımdan EURO 4
standartları beklenilmemeli .Konunun başlığından da anlaşılabileceği gibi ,emsallerine göre çok ucuzlar . :smiley:

moonwalker_arc' Alıntı:
Çok güzele benziyor önler bağımsız helezonlu :smiley: ama aynaları iğrenç :D

Çok güzel karavan olur , buna da razıyım ( çok alçak gönüllüyümdür ) :D
aynası da iğrenç olsun .... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.