Emsallerinin 1/3 fiyatına 4x4 alırmıyız ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oort cloud Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,265

oort cloud

Kamp III
Yer
istanbul
Çin ' liler taklit yapa yapa , taklit ettikleri araçlardan daha iyi araçlar yapmaya başladılar . :D

Kimi fabrikalar lisans alarak bazı modelleri de üretmeye başladı ,kimileri ise direkt üretici firmaları
satın aldı . Neticede teknojileri bir şekilde transfer ettiler . Üstelik emsallerinin 3 te biri fiyatına
pazara sürüyorlar .

Gerçi güney ve doğu Asya ' dan ithalat yapan bazı şirketler pazara sürdükleri araçları hiç de ucuza
satmıyorlar ,hatta kalite baz alındığında pahalı bile sayılırlar .Aradaki bu kadar büyük fiyat farkı
nerede ve aradan ne götürüyorlar siz hesaplayın . :mad:

Bu kadar cazip kârlar sayesinde yakında bu araçları Türkiye ' de görmek pek şaşırtıcı olmayacak . :smiley:

Peki bu araçları alırmıyız ?

Etiketler
Ynt: Emsallerinin 1/3 fiyatına 4x4 alırmıyız ?

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

001 chn BAWYonghsiSUV1.jpg

002 chn BAWYonghsiSUV.jpg

003 chn BAWYonghsiSUV2.jpg

004 chn Beijing B-40 2008-baic-wrangler.jpg

005 chn dongfeng-hummer.jpg

Boşuna heveslenmeyin türkiyedeki vergilerle bunların hiçbiri ucuz olmaz. :D Ucuz olmayınca da çin malı herhangi birşey almanın anlamı olmaz.
Dolayısı ile sorunuzun cevabı açık : Hayır almayız :D

Ama ben ,vergiler hariç fiyatından bahsediyordum . :smiley:
İthalatçı 10.000 usd na aldığı bir aracı 15.000 usd na satarsa biz 32.000 usd a bineriz .
30.000 usd a satarsa 63.000 usd a bineriz . Yani tamamen satıcının ,serbest piyasadaki
fiyatlara bakıp aracın fiyatını psikolojik olarak fiyatlamasına bağlı .

ucuz mal almam :smiley: ikinci üçüncü el olsun daha iyi. ama arazi aracı üreticisinden olsun.

Beyaz baw yazanı fena durmuyor insan ister istemez neden olmasın diyor

onu bunu bilmem .Tasarımları taklt te olsa beğendim.Bordo pikap renk haric ucuz olsa (pek harcı alem olmasa alınmaz mı.)? alınır.Tabii bunlar hepsi kağıt üstünde Gercek te nedir tecrübe gösterir...paylaşimlar için teşekürler

Ama ben ,vergiler hariç fiyatından bahsediyordum . Smiley

Vergiler hariç hepsinin fiyatı iyi zaten neden çin malı alalım? Piyasada 70-80 bin liraya satılan jiplerin gerçek fiyatı kaç baktınız mı? :D

Bir kaç örnek daha

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

016 chn Gonow aoosed.jpg

017 chn Gonow aoosed GS.jpg

018 chn Gonow_Victor_SUV_1.jpg

019 chn Gonow pick-up.jpg

020 Jianghuai (JAC) Refine IV.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON MESAJLAR

SON KONULAR