Emler Zirve Tırmanışı Explorer Organizasyonu (27-28 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,172
Ynt: Emler Zirve Tırmanışı Explorer Organizasyonu (27-28 Haziran 2009)

Bizim Bacaklı yaylanın yollarını sizin için açtırdım zirvenin 100metre altına kadar araba ile gidebiliriz su kaynağının başladığı yer.

Etiketler

Efe Bey sizleri ve ekibi tebrik eder kutlarım
Harika bir gezi-tırmanma olmuş,sanki bende yaşamış gibiydim
Fotoğraflar ve yorumlar güzeldi
Bizlerde 2 hafta önce Emli vadisi ve Cimbar vadiisindeydik
Gerçekten oralar gezilmeye-görülmeye değer ender bölgelerimizden
Saygılarımla...

Ertürk teşekkür ederim. Rotaları kaydediyorum. İkinci seferi mutlaka yapalım. Orada bize yardım edecek, traktör ve katır desteği verecek arkadaşların telefonları da var. Ancak kendi başımıza hareket etmek için daha tecrübeye ihtiyacım var. Birkaç zirve daha yapalım bakalım.
Selamlar

erturk77' Alıntı:
Efe abi seni ve Sinem'i tebrik ederim... Yorgunluğa deyecek bir etkinlik olmuş..İnşallah rotaları kayıt altına alıyorsundur...Daha sonra rehberimiz sen olursun, birlikte çıkarız artık..tekrar tebrikler durmak yok yola devam....

Teşekkürler Ömer
AVCI_77' Alıntı:
Efe bey tebrikler kısa zaman içine güzel kareler sığdırmışınız paylaşım için teşekkürler Ömer

Şu Bacaklı yaylanıza gidelim artık. Efsanevi bir yer oldu benim için o kadar çok bahsettik ki.

mezeci_67' Alıntı:
Bizim Bacaklı yaylanın yollarını sizin için açtırdım zirvenin 100metre altına kadar araba ile gidebiliriz su kaynağının başladığı yer.

Teşekkürler, Emli vadisine geçen 19 Mayıs'ta gittik. 3 gün kamp yaptık. Sıyırma boğazı geçidine kadar tırmandık. Çok kar vardı. Oraya bir daha gittiğimde Valikonağına kamp atmak istiyorum.
Selamlar

basdere' Alıntı:
Efe Bey sizleri ve ekibi tebrik eder kutlarım
Harika bir gezi-tırmanma olmuş,sanki bende yaşamış gibiydim
Fotoğraflar ve yorumlar güzeldi
Bizlerde 2 hafta önce Emli vadisi ve Cimbar vadiisindeydik
Gerçekten oralar gezilmeye-görülmeye değer ender bölgelerimizden
Saygılarımla...

Efe ağabey Tebrikler.

Ertürkcüğüm Emler rotası o kadar belirgin ki GPS ye ihtiyaç yok.
Tabii açık havalarda.
:smiley:

Ahh ahh 2004 den beri gidemedim oralara.
Emler patikalarında uçardım ben.

Muratcım,
Teşekkür ederim. Zaten Aladağlara bir kamp ve tırmanış organizasyonu yapmamız lazım. Gezenbilir üyelerinden oluşan bir grupla gidelim. Bayram tatiline filan denk getiririz. Valikonağına ya da Yedigöllere kamp atarız. 3-4 gün o zirve senin bu zirve benim gezeriz dağların tepelerinde :smiley:
Selam ve sevgilerimle

TezzMertek' Alıntı:
Efe ağabey Tebrikler.

Ertürkcüğüm Emler rotası o kadar belirgin ki GPS ye ihtiyaç yok.
Tabii açık havalarda.
:smiley:

Ahh ahh 2004 den beri gidemedim oralara.
Emler patikalarında uçardım ben.

Güzel bir aktivite olmuş tebrikler... Demekki bizim alt tarafımızdaki kamp alanındaki turuncu çadırlar sizlere aitti, ne güzel... Bizlerde aynı gün sizin biraz üstünüzde 3.160 mt de kamp kurduk ve ertesi gün sabah ışığı ile birlikte Zirve Dağcılıktaki arkadaşlarla birlikte Karasay ve Eznevit Zirvelerine tırmandık, bizde saat 11.30 dolaylarında dönüşe geçtik... Genel itibari ile güzel bir haftasonuydu fakat belirttiğiniz havakoşulları bizim çelikbuydurana ulaştığımız sırada doluya çevirmişti...ama ertesi gün gerçekten güzel ve açık bir hava vardı...

umarım bir dahaki aktivitede birlikte başka başka zirvelere çıkma şansımız olur...

anlatımınız ve fotoğraflar için teşekkürler..

Teşekkürler Kadir. Biz sizi gördük. Hatta kampınızın yanından geçerken sizden bir grup da yürüyüşe başladı. Biz Emler zirvesindeyken muhtemelen sizinkiler ileride bir sırtta ilerliyordu. Biz dönerken onların da yamaçtan aşağı inişini gördük. Ben dağcılığın henüz emekleme devresindeyim. Çok yeniyim. Fakat azimliyim. Kısa sürede kondisyonumu artırarak özellikle Aladağlarda tecrübe kazanmak istiyorum.

Dileklerinize katılıyorum.

Selamlar

noexit' Alıntı:
Güzel bir aktivite olmuş tebrikler... Demekki bizim alt tarafımızdaki kamp alanındaki turuncu çadırlar sizlere aitti, ne güzel... Bizlerde aynı gün sizin biraz üstünüzde 3.160 mt de kamp kurduk ve ertesi gün sabah ışığı ile birlikte Zirve Dağcılıktaki arkadaşlarla birlikte Karasay ve Eznevit Zirvelerine tırmandık, bizde saat 11.30 dolaylarında dönüşe geçtik... Genel itibari ile güzel bir haftasonuydu fakat belirttiğiniz havakoşulları bizim çelikbuydurana ulaştığımız sırada doluya çevirmişti...ama ertesi gün gerçekten güzel ve açık bir hava vardı...

umarım bir dahaki aktivitede birlikte başka başka zirvelere çıkma şansımız olur...

anlatımınız ve fotoğraflar için teşekkürler..

Aladağlar gerçekten dağcılık sporu için biçilmiş kaftan... Benimde ikinci dağ faaliyetim oldu aslında, ilk çıkışım Emler Zirve'ydi.. O zaman biz sokullupınarda kamp kurmuş gece 1de yürüyüşe başlamıştık 3 kişi. İlkkez çıkan birine göre belirttiğiniz başağrılarını yaşamanız doğal, demekki aklimatize olamamışsınız... bir dahaki sefere yanınızda bitki çayı bulundurun iyi geliyor... Benim ve bir arkadaşımın kamp kurduğumuz sıralarda durumumuz kötüydü ama güzel bir uykudan sonra benim birşeyim kalmadı ama o bize eşlik edemedi. Performans sağlamak için belirttiğiniz gibi sık sık gitmek gerekiyor.. Bu arada dağcılık eğitimini de almak mutlaka gerekiyor diye düşünüyor çünkü gerçekten pek hata affetmiyen bir spor..

EKARAIS' Alıntı:
Teşekkürler Kadir. Biz sizi gördük. Hatta kampınızın yanından geçerken sizden bir grup da yürüyüşe başladı. Biz Emler zirvesindeyken muhtemelen sizinkiler ileride bir sırtta ilerliyordu. Biz dönerken onların da yamaçtan aşağı inişini gördük. Ben dağcılığın henüz emekleme devresindeyim. Çok yeniyim. Fakat azimliyim. Kısa sürede kondisyonumu artırarak özellikle Aladağlarda tecrübe kazanmak istiyorum.

Dileklerinize katılıyorum.

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.