EMİTT 2013 Turizm Fuarı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,396
Ynt: EMİTT 2013 Turizm Fuarı

Pazar günü fuardan çıkarken bir de kar sürpriziyle karşılaştık. :smiley:
Cumartesi akşamı 0 derece olan hava sıcaklığı pazar günü kar haline dönüştü. Güzel bir hafta sonu oldu. :smiley:

P1277215.jpg

P1277217.jpg

P1277219.jpg

Sayenizde ben de fuardan geç de olsa haberdar oldum.

Önümüzdeki sene kaçırmam artık. :smiley:

Ferhat,seneye bir stant açarsın artık :D Bu aralar iyice tembelleştim evdeki tadilatta bitmeyince gelemedik ,sayende dolaşmış kadar olduk.Teşekkürler. fotoğraflar arasında cam ustasının yaptığı semazen figürünü görünce biraz üzüldüm,bu yıl konyadan aldığım ,tadilat sırasında kırılmıştı,yerine koyabilirdim :(

Cumartesi akşamı gidebildim, zaman darlığından arzu ettiğim gibi dolaşamadım.

toffy' Alıntı:
Görsel şölen için teşekkürler.
:smiley:
orsa' Alıntı:
Önümüzdeki sene kaçırmam artık. :smiley:
Kesinlikle tavsiye ederim. :smiley:
enverdede' Alıntı:
Ferhat,seneye bir stant açarsın artık :D Bu aralar iyice tembelleştim evdeki tadilatta bitmeyince gelemedik ,sayende dolaşmış kadar olduk.Teşekkürler. fotoğraflar arasında cam ustasının yaptığı semazen figürünü görünce biraz üzüldüm,bu yıl konyadan aldığım ,tadilat sırasında kırılmıştı,yerine koyabilirdim :(
:D Bir standlık doküman toplamışızdır kesin. ;)
Semazenin yapılışını sonuna kadar seyrettik. En son kendi etrafında dönebilen bir semazen ortaya çıktı. Gelebilseydiniz buradan yenisini satın alabilirdiniz. :-\
buralpdi' Alıntı:
gelemedik, resimler için sağol Ferhat
Seneye bekleriz. :smiley:
Gültekin' Alıntı:
Cumartesi akşamı gidebildim, zaman darlığından arzu ettiğim gibi dolaşamadım.
Biz de ancak cumartesi akşamına gidebildik. Görüşebilsek güzel olurmuş. Biz sizin cuma gittiğinizi düşünmüştük.
Biz de cumartesi yabancıları, pazar günü ise yerli tanıtımcıları gezdik. Otel ve Turlar ise kapsama alanımız dışında olmasına rağmen, biz de doyasıya gezemedik. Bu sene de yine zaman yetmedi. Cumartesi erkenden gidilirse, pazar akşama kadar belki biter. ::smiley:

Çok güzel anlatmış ve fotoğraflamışsınız Ferhat bey, emeklerinize sağlık. Biz de yine her sene olduğu gibi 3 numaralı hall'deki yerimizdeydik...

Pazar günü dönüşte de yolların durumu bilhassa Malkara-Keşan arası pek iç açıcı değildi...

EMITT 2013 - 01.JPG

EMITT 2013 - 04.JPG

EMITT 2013 - 10.jpg

EMITT 2013 - 11.jpg

VAP' Alıntı:
Çok güzel anlatmış ve fotoğraflamışsınız Ferhat bey, emeklerinize sağlık. Biz de yine her sene olduğu gibi 3 numaralı hall'deki yerimizdeydik...

Pazar günü dönüşte de yolların durumu bilhassa Malkara-Keşan arası pek iç açıcı değildi...
Artık kısmetse seneye sizin standınızı da mutlaka ziyaret ederiz. Biz bu sene 3. salonu pek gezmemiştik. ::smiley:

Umarız, fuar sizin için de istediğiniz gibi verimli geçmiştir. Biz ziyaretçi olarak, bu fuardan büyük keyif alıyoruz. Birkaç adım yürüyerek farklı şehirleri hatta ülkeleri tanımak mümkün oluyor.

Çok ciddi kar varmış. Belli zaten Beylikdüzü kar altındayken biz anadolu yakasına geçince kar filan yoktu. Batıdan geldiği için Malkara Keşan taraflarına çok kar yağmış demekki.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR