EMİTT 2013 Turizm Fuarı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,405
Ynt: EMİTT 2013 Turizm Fuarı

Pazar günü fuardan çıkarken bir de kar sürpriziyle karşılaştık.
Cumartesi akşamı 0 derece olan hava sıcaklığı pazar günü kar haline dönüştü. Güzel bir hafta sonu oldu.

Sayenizde ben de fuardan geç de olsa haberdar oldum.

Önümüzdeki sene kaçırmam artık.

Ferhat,seneye bir stant açarsın artık Bu aralar iyice tembelleştim evdeki tadilatta bitmeyince gelemedik ,sayende dolaşmış kadar olduk.Teşekkürler. fotoğraflar arasında cam ustasının yaptığı semazen figürünü görünce biraz üzüldüm,bu yıl konyadan aldığım ,tadilat sırasında kırılmıştı,yerine koyabilirdim

Cumartesi akşamı gidebildim, zaman darlığından arzu ettiğim gibi dolaşamadım.

toffy' Alıntı:
Görsel şölen için teşekkürler.

orsa' Alıntı:
Önümüzdeki sene kaçırmam artık.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Bir standlık doküman toplamışızdır kesin.
Semazenin yapılışını sonuna kadar seyrettik. En son kendi etrafında dönebilen bir semazen ortaya çıktı. Gelebilseydiniz buradan yenisini satın alabilirdiniz. :-\
buralpdi' Alıntı:
gelemedik, resimler için sağol Ferhat
Seneye bekleriz.
Gültekin' Alıntı:
Cumartesi akşamı gidebildim, zaman darlığından arzu ettiğim gibi dolaşamadım.
Biz de ancak cumartesi akşamına gidebildik. Görüşebilsek güzel olurmuş. Biz sizin cuma gittiğinizi düşünmüştük.
Biz de cumartesi yabancıları, pazar günü ise yerli tanıtımcıları gezdik. Otel ve Turlar ise kapsama alanımız dışında olmasına rağmen, biz de doyasıya gezemedik. Bu sene de yine zaman yetmedi. Cumartesi erkenden gidilirse, pazar akşama kadar belki biter. :

Çok güzel anlatmış ve fotoğraflamışsınız Ferhat bey, emeklerinize sağlık. Biz de yine her sene olduğu gibi 3 numaralı hall'deki yerimizdeydik...

Pazar günü dönüşte de yolların durumu bilhassa Malkara-Keşan arası pek iç açıcı değildi...

Artık kısmetse seneye sizin standınızı da mutlaka ziyaret ederiz. Biz bu sene 3. salonu pek gezmemiştik. :

Umarız, fuar sizin için de istediğiniz gibi verimli geçmiştir. Biz ziyaretçi olarak, bu fuardan büyük keyif alıyoruz. Birkaç adım yürüyerek farklı şehirleri hatta ülkeleri tanımak mümkün oluyor.

Çok ciddi kar varmış. Belli zaten Beylikdüzü kar altındayken biz anadolu yakasına geçince kar filan yoktu. Batıdan geldiği için Malkara Keşan taraflarına çok kar yağmış demekki.

Turizm Fuarı'na bir katkı da bizden olsun Ferhat bey ;D