Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rüzgar 78 iyi hoş bu kadar maharetlisin de kimsin nesin necisin ismin nedir işyerin nerdedir gibi bilgileri yazmak çokmu zor yoksa hayal mahsülü bir kimlikmisin.bunları yazarsan birazcık daha inandırıcı olursun bence.kolay gelsin
Üstadım kendimle ilgili her hangi bir vaat vermedim şunu yaparım bunu yaparım diye.Neden öyle çıkıştınız hemen anlamadım doğrusu.
problemi olan arkadaşlarla acizane bildiklerimi ve bilmediklerimi paylaşmak için konu açtım.
İzmir den Ali Ben
Elektronik Mühendisiyim.
kendimce bazı projelerim oldu bazı komşularımızın talepleri doğrultusunda yaptığımız projeleri hyata geçirdik buna benzer konularda insanların sorunlarına çözüm bulmaya çalışmak amaç.
bende sizinle taştığıma çok sevindim mesleğimin yanısıra kamp ve balık tutmaktan çok hoşlanırım her alanda bu site dikkatimi çekti ve farklı meslek guruplarıyla bir araya gelmek gerçekten güzel.
Sizi de tanımak isterim kendiniz ve işlerinizden bahsedermisiniz.
ali bey ben malulen emekli olmuş bir astsubayım ve şimdilik işsizim desem(kendi işyerimiz var ama bana uymadığı için gitmiyorum artık bayan giyim mağazası)çiftçilik yapmak için uğraşıyorum yine şimdilik balıkesirdeyim burdan da trakyaya kaçmaya çalışıyorum orası daha sıcak ve sevimli geliyor bana.haftaya izmirden sami beyler gelecek inşallah(ilkakdeniz)onları misafir etmeye çalışacağım herhangi bir terslik olmazsa eğer.görüşmek üzere
slm ali bey pıc16f84-a yazılım yazabilirmisiniz melodi devresi yapmak istiyorum fikriniz nedir yada msn adresi verirseniz size yapmak istedim ürünü anlatırım teşekürler
Selam Ali Bey Gezenbilir e hoşgeldiniz. Benim bir türlü üstesinden gelemediğim bir konu var.Magellan explorist 600 cps cihazım var bununla real time navigasyon yapmak istiyorum ( google earth ) üzerinden. Düzenlenen bir off road etkinliğinde sizin bir meslektaşınız cps i bilgisayara bağlayıp bize gideceğimiz rotayı gercek zamanlı göstermişti ama o zaman bende cihaz yoktu sizin bu konuda bir bilginiz varsa yada bağlantı şeklinin nasıl yapılacağını anlatırsanız cok sevinirim teşekkür ederim.
magnum06 Arkadaşım nevigasyon sitemini gerçek zamanlı olarak google earth üzerinden kullanabilirsiniz fakat google earth gerçek zamanlı olarak güncel değildir.Bazı sokak ve caddeler eskidir.google earth üzerinde nevigasyonun ikonunu harita üzerinde update eiyorsunuz google earth e yama yapıyorsunuz gerçek zamanlı uydu görüntüleri üzerinden bu sistemi kullanmak ne kadar sağlıklı olur sizce.Earth üzerinde gezinirken önceki resimde yol sol tarafı gösterirken yeni yapılan yol update olmadığı için farklı yere sapabilirsiniz.