DAYLIK
Ana Kamp
Sevgili Dostlar, Motokaravanım arkasında taşımak için elektirikli bisiklet düşünüyorum. Bu konuda önerileriniz olabilir mi; yorum ve fikirlerinizi öğrenmekten çok memnun olacağım.
yol' Alıntı:Eğer bisiklet tecih etmeyecekseniz küçük bir scooter daha uygun olmaz mı acaba? Hem Anadolu'nun neresine giderseniz gidin parça sorunu yaşamazsınız. Daha da önemlisi elektrikli bisikletten çok daha iyi performanslı bir araca sahip olmuş olursunuz...
Etmez olurmuyum 10 ıl öncesine kadar enbüyük tutkum bisikletimdi hatta 10 yıldır kullanmamama rağmen bisikletimi saklıyorum kimseye veremiyorum. hafta sonları arabamın arkasına atsamda şöyle biraz ormanda dolaşsam diyorum fakat işyerindeki koşturmacanın verdiği yorgunlukla bisiklet kullanmak zor geliyor vazgeçim amaaaan yürüyüş yaparım deyip bisikleti yerinde bırakıyorum keşke o günlerdeki gibi olabilsembaymineral' Alıntı:Elektrikli bisiklet yerine iyi bir normal bisiklet tercih etmeniz daha iyi olur.
Katılıyorum. Sürekli pedal çevirmek istemiyorsanız da bence mobilet tarzı birşey alın derim. Saygılar.baymineral' Alıntı:Elektrikli bisiklet yerine iyi bir normal bisiklet tercih etmeniz daha iyi olur.