Elektrikli Benzin Pompası Yerine Manuel Pompa Kullanılırmı?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EPOKA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,523

EPOKA

Ana Kamp
Mesajlar
51
Tepkime Puanı
0
Yer
BALIKESİR
Selam arkadaşlar,1987 defenderin benzin pompası arızalı çok az benzin veriyor,(bence mahsuru yok ama )araç sadece rölantide çalışıyor gaz verince istop ediyor.elektrikli pompa 240 tl acaba daha ekonomik birde arızası az olabilecek bir sistem uygulanabilimi?bu elektrikli pompa devamlı çalışıyor araç lpg'de iken çalışmıyor elktrik bağlantısını lpg düğmesine yaptık sadece benzine alınca düğmeyi pompada çalışıyor halen çalışıyor ama az benzin veriyor çözümü olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.hoşçakalın.
 

Etiketler
benzin
Ynt: Elektrikli Benzin Pompası Yerine Manuel Pompa Kullanılırmı?

Selam sanırım arkadaşlar da benim gibi konuyu tam anlayamadılar . Sizin araç enjektörlü mü ? Karbüratörlü araçlarda benzin pompası olmaması lazım .Eğer öyle ise 200 kusur bin bedava hiç düşünmeden değişin .
 

Ynt: Elektrikli Benzin Pompası Yerine Manuel Pompa Kullanılırmı?

orjinalini taktırın o kadar pahalı olmaması lazım? depo inmişken şamadırasınıda kontrol edersiniz. benzinin az gelmesi bar basıncının düşük olmasından kaynaklanıyordur farklı pompalar hem ebat olarak büyük gelecektir hem de basınç olarak düşük yada yüksek gelip lpg benzin kesicisine daha fazla basınç verdiğinden benzin almaya devam edecektir. pompayı takmadan önce dışarıda bi düzenek kurup çalıştırıp deneyin. lpg aldığınızda benzin depo şamadırasına elektirik besleyen kabloya röle takılması lazım lpg ya geçtiğinde benzin pompasını kapatıp yakıt vermemesi için hemde az benzinlie lpgde aracı kullanırkan benzin azlığından pompayı tekrar yememek için.... ama lpg den benzine geçişi süren azalır akan trafikte direk lpg benzin geçişini tavsiye etmem biraz beklemeli geçmeli.
 

Ynt: Elektrikli Benzin Pompası Yerine Manuel Pompa Kullanılırmı?

Alcak basınçlı elektirikli Suzuki cerilerin benzin pompaları var fiyatlarıda 100TL civarı japon malı olanının cinleri 50 Tl bayada iyi iş görüyor
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Mesajlar
1,526,660
Kayıtlı Üye Sayımız
166,727
Kaydolan Son Üyemiz
collodin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst