Çöl Kartalı
Dünyayı keşfetmek, kendini keşfetmektir
Uzun bir tatilden İstanbul'a dönmüştük. 15 gün İstanbul'da kaldıktan sonra kendimizi yeniden yollara vurmak durumunda kaldık. Rotamızı bu kez Antalya'ya çevirdik. Ancak Burdur'u 15 km. geçtikten sonra aks kırılması sonucu yolda kaldık. Burdur'dan gelen tamirciler, acemi oldukları için içimize sinmese de başka çare olmadığından tamiri yaptırdık. Antalya'ya ulaştığımızda birkaç gün sonra aynı yerden aks yeniden kırıldı. Biz zaten tahmin ediyorduk. Biletlerimizi almış, karavanla Antalya Devlet Tiyatro ve Balesi'ne '' Bir yaz gecesi rüyası '' balesini izlemeye gidiyorduk ki, karavanımız Lara kavşağının orta yerinde aks kırdı ve oracıkta kaldı. O koca karavanı bir kişinin yardımıyla üç kişi, yakındaki bir hipermarketin önüne çektik. Karavanı orada bırakırken bize yardım eden kişiye '' biz şimdi baleye gidiyoruz. Gelince gerekeni yaparız '' dediğimizde adam şaşkınlıkla '' ben bu durumda olsam asla eğlenmeye gidemezdim. Size hayret ettim'' dedi. Biz çok yavaş giden otobüsün şoförüne '' ha gayret biraz hızlan'' dedikçe kağnı gibi hız yapmasını engelleyemedik. Baleye 20 dakika geç kalmıştık. Kapıdaki görevlilere durumumuzu anlattık ve sessizce içeri girip baleyi seyretme başarısını gösterdik. ;D
Resimler) Burdur yolu üzerindeki kaza mahalli, çekiciye bindirilen Çöl Kartalı ve diğerleri
Resimler) Burdur yolu üzerindeki kaza mahalli, çekiciye bindirilen Çöl Kartalı ve diğerleri