Egzoz Konusunda Yardim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cj5 ci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,589

Etiketler
Ynt: Egzoz Konusunda Yardim

Günaydın arkadaşlar. Eksoz konusuna bir açıklık getiremedik mi? 6 silindir cj6 için nasıl bir eksoz yaptirabilirim.? Fiyatı neye mal olur ?

HTC Desire X dual sim cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eksozu yandan çıkarmanızı tavsiye etmem birincisi altı cok yakınlaşıyor yere ikincisi ses arkadaki kadar tatlı olmuyor en güzeli arkaya almak, isini severek yapan bir adana eksoz la beraber 51 lik celik boru istediğiniz sesi verecektir tecrübeyle sabit.
benim gibi ses hastasıysanız 350 km eksoz yaptırmaya gider 350 km de gelirsiniz.
yer adana eksoz cular

Ortalama fiyat olarak neye mal olur peki ankarada yaptirsam nerde yaptirabilirim ?

sesin cok olması nedeniyle susturucularımı geri taktırdım adana usülü dediğiniz modifiye araclara adana usulu egzozlar meshur baya bizim araca görede akustiktik ses veren carıltılı zırıltılı ses veren susturucu yapamazlarmı imkan olsa gelinirde burdan 1000 kmden fazla zaten son care olarak para biriktirip 2 adet flowmaster 44 almak olacak sese takıntılı hale geldim

Selamlar,

Konuyu hortlatayım dedim :smiley:
4.2 L V6 motorlar için, uygun fiyatlı, V8 sesine yakın sesi nasıl temin edebiliriz? Header değiştirmeyi düşünmüyorum. Bir tek flowmaster susturucu ile tatmin edici bir ses almak mümkün mü? Bu şekilde uygulama yapan var mı? Varsa hangi modelini kullandınız?super 40, Delta 40, flowmaster 44 ? Kesinlikle etrafı rahatsız edici bir ses istemiyorum. Katalitik, boru capi, susturucu yeri vs. bilgisi olan?

Rölantideki sesi güzel linkteki aracin.
Video: https://youtu.be/ewoqoCz0J0g

İstanbul'da usta tavsiyesi olanlar da paylaşabilirse güzel olur ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR