Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mseref Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,494
Ynt: Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

hiç' Alıntı:
Ben derim ki... Google' dan mı hesaplarsınız, elinize cetveli, kumpası alıp haritadan mı ölçersiniz artık orasını bilmem. İstanbul-İzmir arası / 2 yaparsınız, tam oraya parmak basarsınız ve işte orada Tekirdağ'ın rakısıyla İzmir'in çipurası buluşur arkadaş.

Hay sen bin yaşa emi Haldun ağabey!,

Kaderin bir gün Bursa'dan yana döneceğini biliyordum. :smiley:

Etiketler
Ynt: Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Biz rakı ile çipura'yı buluşturmaya hazırız.

Aslında hep aklımdan geçiyordu da sevgili dostlar, erteleyip duruyordum. Önermek kolay ama başkalarını da düşünmek gerek. Bütçe ve zaman sorunu... Malum ! ???

Bu işin uzmanları tatilleri matilleri hesaplamaya başlasın bence. Ne, ne zamana, nasıl denk gelir ?
Bizden geçti nasıl olsa. Emekliye zaman sorulur mu, yeter ki beklenmedik bir terslik olmasın. Hayatın vesaireleri bir araya geldi mi, olmayacak iş olura döner.

Izgarada balık, kadehde buzlu rakı herkese düşer.
Zaten bilirsiniz, ne güzeldir közde domates biber.
Marmara ve Ege'nin hasreti Çanakkale'de biter !
Dostlara sevgi olsun, geleceğe umutlu düşler...

hiç' Alıntı:
Aslında hep aklımdan geçiyordu da sevgili dostlar, erteleyip duruyordum. Önermek kolay ama başkalarını da düşünmek gerek. Bütçe ve zaman sorunu... Malum ! ???

Bu işin uzmanları tatilleri matilleri hesaplamaya başlasın bence. Ne, ne zamana, nasıl denk gelir ?
Bizden geçti nasıl olsa. Emekliye zaman sorulur mu, yeter ki beklenmedik bir terslik olmasın. Hayatın vesaireleri bir araya geldi mi, olmayacak iş olura döner.

Şeref bey,topiğnizi işgal için hoşgörünüze sığınarak.

yani diyorsunuzki;sayın hiç(haldun bey) içinde bulunduğumuz yıl geliboluda mart ayında yapılan ortak etkinlik için,gelibolu belediyesinin hazırlamış olduğu deniz kenarındaki kamp alanında yeniden bir etkinlik düzenlense burayada ege-marmara bir çıkartma yapsa ,enverdede 'de bu vesile ile herkesle tanışssa. çok da güzelmiş hayal etmesi bile. bu topikte gezi programı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53754.0-- buradada kamp alanının görünümünü ve gezianıları var http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55189.0

9. Emok Festivalinin yapıldığı Kütahya Simav Gölcük Yaylası nasıl?
http://www.radyomoto.com/Default.asp?mxz=foto&hid=10
Yaz aylarında püfür püfür serin olur, Küçücük gölü balık kaynıyormuş dediklerine göre Bursa'ya 150 İzmir'e 250km uzaklıkta,
Ayrıca iki yönden gelenler de birer geçit aşacaklar (Kuzeyden Orhaneli, Harmancık üzerinden Dağardı 1200mt; Güneyden Turgutlu Salihli Demirci üzerinden Akçakerdik 1450mt.) ve iki yönden de geçecekleri yollarda görülesi doğal güzellikler inanılmaz. Ayrıca Simav'da Eynal Kaplıcaları da var,
Yazın isteğe göre Aquapark veya kaplıca keyfi de yapılabilir.

Arkadaşlar bizde 1 haftalığına oralardaydık ancak 2 gün kalıp acilen dönmemiz gereken bir durum çıkmıştı,o zamanlar ne gezenbilir den ne karavan dünyasından haberimiz vardı ve nede karavan varide olsa aracımız vardı.Binek aracımız ile,Kilitbahir de kalenin sırtında tabyalara bakan pansiyon evde kalmıştık.Halbuki 24 Nisan da benim doğum günüm ve kutlayacaktık fakat 20 nisan da gelip 22 nisanda dönmek zorunda kaldık.Bu senede bir etkinlik düzenlense ne güzel olur,zaten biz orada olacağız.Gönül isterki karavan sever arkadaşlarla da tanışabilelim.Dip not:İsmi şimdi aklıma gelmedi ama o mevsimde çıkan ve Kilitbahir de çaybahçasinin uzantasındaki iskelede yerli halkın oltayla yakaladığı irice balığı aleminyum folyada bolca tuza bulayıp,mangal yapın,kesinlikle tadı damağınızda kalacak.Püf noktası ise içini temizlemeden tuz ile folyaya sarılması.

Kütahya simav gölcük yaylası gerçekten çok güzel.

Eskişehir de bir başka alternatif olarak düşünülebilir mi?
Ne var ki, İzmir-Eskişehir 412 km.
İstanbul-Eskişehir 330 km

hiç' Alıntı:

En adil olan İzmir'e de, İstanbul'a da 320 km. uzaklıktaki Çanakkale olarak görülüyor..
Tabii çoğunluğun isteği doğrultusunda hareket edilecektir.

Saygılar..

Ülker&Yavuz

Ülkemizin her mevsimi güzel, ama Nisan ayında havaların durumu da biraz daha uygun olur.

Dolayısıyla katılım da daha çok olur (mu).Üstelik ortalarda biryerde toplanılacağından

uzaklığı nedeniyle katılamama da sözkonusu olmaz.

Selamlar, sevgiler.

Atıverdim bir ince muziplik ortaya
Bir tasadır düştü şen karavancılara

Kıs kıs gülerim çekildim kenara
Bakıyorum düşler düşmüş yollara

Nisan mı mayıs mı vardır elbet bir bilen
Bütçe ayar ister emekçiden emekliden

Bildiğim aman şaşılmasın 50 promilden
Rakılar Tekirdağ olsun çipura Ege 'den...

::smiley: ::smiley: Ceeeeeem..konu Haldun bey'in işaret ettiği gibi,farklı bir başlık ihtiyacına doğru gidiyor,Ege -marmara ,çipura-tekirdağ buluşması gibi.Şeref beyin Egeli karavancılar buluşma paylaşımını işgal etmesekmi artık. Adalardan birine çıkartma yapıp (gökçeada-bozcaada) geri kaçışı zorlaştırmak geçiyor aklımdan. ;)

Sayın Enver bey, Egeli karavancılar buluşması topiği işgalinden memnun...Fakat büyük bir karavancılar vede tekirdağ-çipura buluşması yapılmak isteniyorsa yeni bir başlık altında, adına yakışır bir şekilde olmasında yarar var. Tohumlar bu topikte atıldı yeşermesini yeni bir topikte yapalım. Doğru olanda budur. Saygılarımla...

Esinti35' Alıntı:
Sayın Enver bey, Egeli karavancılar buluşması topiği işgalinden memnun...Fakat büyük bir karavancılar vede tekirdağ-çipura buluşması yapılmak isteniyorsa yeni bir başlık altında, adına yakışır bir şekilde olmasında yarar var. Tohumlar bu topikte atıldı yeşermesini yeni bir topikte yapalım. Doğru olanda budur. Saygılarımla...
Şeref bey,hassasiyetim başından beri beğenerek izlediğim paylaşımınızın farklı platforma kaymaması içindi.Siz uygun gördükten sonra gelişecek önerileri burdan takip etmekten memnuniyet duyarız.saygılar bizden..

Ben şu tek şeriti (istanbul-izmir) üçgene çevireyim(Adabazarı) ama o zamanda Bursa lıları pek bir sevindireceğim.

Haldun hocam verdi coşkuyu bir kere o promil den biz keyiften dört köşe olduk.

Evet bence atardamarı kesip fazla acı çektirmemek lazım.

çok güzel...:smiley:egede ayrı bi karavan sevdası var kutluyorum..:smiley:

Saygı değer karavan arkadaşlar sizin birlik ve beraberliklerinize hayran kalıyorum almanyada böyle beraberlik yok yada ben raslayamadım inşallah Temmuz da gelebilirsem sizlerle tanişmak isterim ben İstanbul Kartal la geliyorum yakın cevrede olan karavan arkadaşlar vardır inşallah

Saygılar Halil Buruk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR