Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mseref Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,513
Ynt: Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Şeref bey sizin nezninizde ege buluşmasına katılan arkadaşları kutlarım.
Bahar aylarında tüm TR karavan sever buluşma önerisini destekliyorum.

Etiketler
Ynt: Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Kayınbiladeremin nişanı sonrası eşimin üşütüp rahatsızlanması dolayısıyla pazar günümüz de
Tepecik'te hastanede geçti,
Bir çok İzmirli'den İzmir'de senelerdir bu kadar sert hava koşulları yaşanmadığını duyduğum bir geceydi...
Buna rağmen orada olup sıcak sohbetler yapabilen tüm dostlara selamlar ve tebrikler,
Benim hayalim de artık bir sonraki etkinlikte Çelebi ile aranızda olabilmek.

Yücel kardeşim,
Cennet hanımın rahatsızlanmasına çok üzüldük. İnşallah şu anda iyidir. Geçmiş olsun der,saygılar sunarız.

Birgül-Şeref

Teşekkürler Şeref Abi,
En son gördüğümde daha iyiydi. Sabah sürekli titriyordu, Ateşi yükselmiş, hastanede iğne yaptılar, İlaçlarını alıp evde sobanın başına sarıp sarmalanıp dinlenecek,
Yarın daha iyi olacağını umuyorum.

yugun' Alıntı:
Teşekkürler Şeref Abi,
En son gördüğümde daha iyiydi. Sabah sürekli titriyordu, Ateşi yükselmiş, hastanede iğne yaptılar, İlaçlarını alıp evde sobanın başına sarıp sarmalanıp dinlenecek,
Yarın daha iyi olacağını umuyorum.
geçmiş olsun,biran evvel iyileşmesi dileğimiz.

Yücel geçmiş olsun Cennet hanıma acil şifalar dilerim.

Yücel Bey, ben de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum eşinize, biraz dinlenme ve ilaç takviyesi ile toparlanır.

Canınızı sıkmayın daha önümüzde biraraya gelip güzel paylaşımlar yapacağımız çok güzel bahar günleri var.

Öncelikle, başta bu buluşmayı organize eden Şeref Bey olmak üzere, katılan tüm arkadaşlara ve saygıdeğer eşlerine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Bizi evlerinde ağırlamak inceliğini gösteren Salih-Serkan kardeşlerimizin anne-babasına ayrıca teşekkürlerimizi iletir, saygıyla ellerinden öperiz.

Günlerdir bir bahar havası güzelliğinde süren havanın, bize azizliği olarak nitelediğimiz fırtına- yağmur- soğuk üçlüsüne rağmen katılan arkadaşlarla tanışmak, dostluklar kurmak gerçekten çok güzeldi.. Bu etkinliğin daha sonraki tarihlerde de yinelenmesi, bu etkinliğe katılamayan arkadaşların da katılımıyla daha kapsamlı olarak gelenek haline getirilmesi dileğimizdir.

Saygı ve sevgilerimizle..

Ülker&Yavuz

[attachment=1]

(Bu arada, 'Rakı Haftası'nı da kutlamayı ihmal etmedik, tabii..)

[attachment=2]
[attachment=3]

1.jpg

3.jpg

2.jpg

Sn. Günöz Kolaylı,

Oğlunuza hayırlı tezkereler, size de 'Allah kavuştursun' dileklerimizi iletiyoruz.
Saygılar..

Sevgili Yücel,
Cennet Hanıma acil şifalar dileriz.. Geçmiş olsun..

Sağlıkla daha sonraki 'buluşma'larda buluşmak dileğiyle...

Ülker&Yavuz

Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlara teşekkür ederim.
Selamlar,

Yücel çok geçmiş olsun; dilerim bir an önce iyileşir..

Cavid Sezen

Merhabalar.Bu tanışma aktivitesinde beraber olduğumuz büyüklerimize ,değerli eşlerine ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum.Sevgili Şeref bey ve değerli ailesi ,Yavuz bey ve değerli eşi,Saim bey ve değerli ailesi ,Serkan ve salih bey değerli anne ve babası, Cengiz bey ,Sami bey , ve yüreği bizlerle olan Haşmet bey ve değerli ailesi,Yücel bey ve değerli eşi ve bu duyguları bizler ile paylaşan tüm doğa dostlarımıza kamp ve karavancılara teşekkür ederim. Sayın Bülent bey şifa dileklerinize teşekkürler. Sevgili Yücel kardeşim geçmiş olsun dileklerimi yeniliyorum .Yusuf bey kardeşimede ayrıca sayın Taiga Haldun beye de gönül birliktelikleri için teşekkürler.Fotoğreflerı daha sonra atabileceğim.Önümüzdeki aktivasyonlarda birlikte olmak en büyük arzum.SEVGİ ve SAYGILAR.

Karavanı ve kendimi ne güzel hazırlamıştım.Hava tahmin raporlarını ve yapılan uyarıları dinleyen hanım ben bu havada hiçbir yere gitmem diye resti çekince gelemedik. ;D ;D
Metin beyin annesine ve Yücel beyin eşi Cennet hanıma geçmiş olsun dileklerimizi buradan iletebiliyoruz.Olumsuz hava şartlarına rağmen buluşmaya gelebilen arkadaşlara da teşekkürler.Selamlar.

bu hava şartlarında buluşmayı gerçekleştiren arkadaşlara çok teşekkürler, devamını dilerim,
Yücel beyin eşinede acil şifalar

Sayın Serkan bey'in çekipte foruma bir sorundan dolayı yükleyemediği Fotograf'lardan birkaçı..

11 aralık karavan buluşması 029.jpg

11 aralık karavan buluşması 032.jpg

11 aralık karavan buluşması 034.jpg

11 aralık karavan buluşması 040.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri