Ege'den Yansımalar... :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EsR@ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,847

EsR@

Ana Kamp
Yer
İzmir-İstanbul
Merhaba arkadaşlar...
İzmir Fotoğrafçılar Odası Cengiz Özer Eğitim Merkezi Fotoğraf Grubumuzla 30 Kasım 2008 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz
Selçuk-Şirince gezimizde çektiğim karaler. Umarım beğenirsiniz :smiley: Sevgiler...

(Siteye fotoğraf yükleme telaşından az kalsın unutuyordum. :smiley: Siteyle ilgili yaşadığım problemlerde kafayı yemek üzereyken acil yardımmm diye çağrıda bulunduğumda sürekli yanımda olan
ve bıkmadan usanmadan benden yardımlarını esirgemeyen canım bitanecik arkadaşım Fatih (jargondeaht) sana çok ama çok tşk. ederim. :D
Bu benim ilk çalışmam bu nedenlede sana armağan ediyorum sevgiler...:smiley: )

Şirince'nin Şirin Evleri :smiley:
DSC_0601.jpg

DSC_0602.jpg

DSC_0606.jpg

DSC_0604.jpg

DSC_0608.jpg

Etiketler
Ynt: Ege'den Yansımalar... :smiley:

Yaşamın bir yerinde bir avuç bereket doğru olanmıydı uzaktan sadece seyretmek
Yoksa yaşamakmı lazımdı içinde debelenerek...
DSC_0605.jpg

DSC_0611.jpg

Madalyonun iki yüzü :smiley:
DSC_0612.jpg

Şirince Şarapları...
DSC_0613.jpg

DSC_0614.jpg

DSC_0627.jpg

DSC_0628.jpg

DSC_0631.jpg

Sesinde mızmızlığı barındıran masumiyet ülkesinin prensesiydi o
Ama haklıydı hakkıydı. Çocuk olmanın verdiği keyfi yaşamalıydı :smiley:
DSC_0632.jpg

DSC_0633.jpg

Esracım, çok beğendim fotoğraflarını, aldığın dersler çok işe yaramış gerçekten, vizörüne sağlık :smiley: Bu arada ben de senin gibi botlarımı çekerim hep :smiley:

Beğendiğine çok sevindim. Yorumların için tşk. ederim Zerrin.

O gün çok dolaştık hiç oturmadım sabahtan akşama kadar çekim çalışmalarımız sürdü eee emektar ayaklarımı ve ayakkabılarımı çekmesem olmazdı değilmi :D

Tebrikler Esra ,

İzmir de bir Fotoğraf Gecesi düzenlemek şart oldu.
Gece 21Den sabah 08 e kadar.

Ha ne dersin.?

Şubat ayında mesela.

Tşk. ederim Murat.
Fotoğraf gecesi konusunda kesinlikle haklısın İzmir grubu olarak böyle bir etkinlik yapmamız şart.
Yavaş yavaş zemini hazırlamaya başlasak iyi olacak :smiley:

Sanada tşk. ederim Berk
Beğendiğine sevindim :smiley:

Mrb Esracım. Çok güzel resimler seni kıskanmadım desem yalan olur.Emeklerinin karşılığını almaya başlamışsın

Tşk. ederim Semracım.
Daha yolun çok başındayım kendimce şuana kadar öğrendiklerim doğrultusunda çektim işte :smiley:
Bir makinede sana alırız sende başlarsın çekimlere olmazmı (Böylelikle senide teşvik etmiş olayım) :D

fotoğrafları çok beğendim..sanki o sokakta, sanki o çocuğun yanında ve sanki Şirince'ye tepeden bakan o yükseklikteydim...tebrik ederim sizi :smiley:

Fotoğraflarımda bahsettiğiniz güzellikleri size yansıtabildiğim için çok mutlu oldum.
O anı hissedebilmeniz ve bunu hissettirebilmem benim için önemli
İlgine tşk. ederim Nurten Nazlı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR