Ege ve Akdeniz'de Tatil Planı İçin Yardım :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan minne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,255

minne

Kamp I
Yer
Bursa
Agustosun ilk haftası kendi aracımızla yola çıkarak, Ege ve Akdenizdeki güzel yerleri gezmek istiyoruz.
Eşimle ilk defa böyle bir tura çıkıcaz. Bize yol güzergahında ve yol üzerinde güzel ve tarihi yerler hakkında tavsiyede bulunabilirseniz çok memnun oluruz. Kalacak yer otel, butik otelde tavsiye edebilirsiniz
Daha önce böyle bir gezi yapanlar hangi güzergahları kullandığını söyleyebilirlermi.
Hareket yerimiz Bursa...

Teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Ege ve Akdeniz'de Tatil Planı İçin Yardım :smiley:

o kadar muhteşem yerler varki o güzergah üzerinde...
yazmaya kalksam tek tek sığmaz foruma.
çıkış yeriniz bursaysa ilk olarak ayvalıkın o eşsiz dinginliğini yaşayarak başlayabilirsiniz turunuza.

Bursa - Ayvalık-Sarımsak koyu-izmir-aydın-muğla-bodrum-marmaris ve son durağınız datca olsun. Ailenizle kalabileceğiniz hemapart hem de otel odası olan güzel bie apart otel uslu otel . İyi tatiller

Bu arada Datca yarım adasının solu Akdeniz Sağı Ege denizi....

ya ben de aynı rotada bir tatil düşünüyorum ama bu aylarda yapmak için hatta bu ay onumuzdeki 2 hafta bana yardım ederseniz çok sevinirim. Bu arada tum yol boyunca %90 çadırda kalmayı düşünüyorum o yüzden otel tarzı yerlerden çok bana sadece çamaşır yıkayabileceğim ve duş alabileceğim yerler tavsiye ederseniz çok daha iyi olur.
şimdiden teşekkürler. :smiley:

Şiddetle tavsiyem hele hele çadırkeyfi için birebir ayrıca nem olmadığı içinde yazın sıcağından çadırda bualmassınız DATÇA - DOMUZÇUKURU KOYU

Birde Dikkat etmeniz gereken bir hususz o bölgenin kıyı şeridi biraz derin yaniderinlik hemen başlıyor akıntı ve dalgalara dikkat...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR