Yok mu yardım?Merhaba arkadaşlar. Yeniyim. Yüzülebilir bir akarsu kenarında kamp yapmak istiyorum. Şu an belirledigim seçenekler Antalya Köprülü Kanyon ile Göynük Kanyonu. Görüş ve tavsiye alabilirsem çok sevinirim. Tatlı suda yüzmek öncelikli kriterim
seyyah kardeşim ben iki gün önce muğla akyaka orman kampındaydım. bununla ilgili sayfamda mevcuttur. öncelikle denize girip sonrasında kadın azmağı diye bir tatlı suya giriyordum. Denizin tuzunu bu şekilde atıyordum. Kadın azmağının özelliği yüzde 60 sodalı yüzde 40 mineralli bir su yaklaşık 400 kaynaktan çıkıyor ve denize akıyor. çok duru ve temiz bir su, sıcaklığı 5 derece civarında ( içinde ne kadar kalabilirsin bilemiyorum ben 10 dakika yüzüp çıkıyorum) kamp alanı denize ve azmağa yürüme mesafesinde bulunuyor. azmak çevresi sazlık ve ağaçlık bir alan benim şahsen çok hoşuma gitti. Görmeyen ve gitmeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar. Yeniyim. Yüzülebilir bir akarsu kenarında kamp yapmak istiyorum. Şu an belirledigim seçenekler Antalya Köprülü Kanyon ile Göynük Kanyonu. Görüş ve tavsiye alabilirsem çok sevinirim. Tatlı suda yüzmek öncelikli kriterim