Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cigdos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,585
Ynt: Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi

teşekkürler,telefonunuzu kaydediyorum,gelmeden önce ararım mutlaka. saygılar.

Etiketler

fethiye'de Kabak koyuna mutlaka uğrayın..ayrıca Gökova körfezi her bakımdan çok güzel..

Söke Milas karayolunda Bafa gölünü geçince sola Kapıkırı köyü Heraklia diye yol ayrılıyo 10 km Tarih ve doğa iç içe yeşillikler içinde göl kenarında özgürce kamp kurabilirsin pişman olmayacağın bir yer. kamp kuran çok kişi gördüm ama kamp koşullarını bilmiyorum. camp yeri fotodaki yere çok yakın şimdiden iyi eğlenceler. [attachment=1]

DSC_0109.jpg

Datça karaincir kamping çok güzel.Mütavazi derecede küçük .Tuvalet banyo tertemiz , güzel günler geçirdim orada.

cigdos' Alıntı:
arkadaşlar merhaba izmirden antalyaya kadar 2 kişi camping yaparak inmeyi planlıyoruz 10 gün süremiz var
izmir-kuşadası-didim-bodrum-marmaris-datça-dalaman-fethiye-kalkan-kaş-finike-kemer
bu yazdıklarımdan hiç uğramadan geçin yada yazmadığım uğramadan geçmeyin dediğiniz bir yer varmı
bide kamp için uygun olan noktalar hangileridir bu konuda daha önceden hiç tecrübemiz olmadığınıda farketmişşinizdir :smiley:
şimdiden teşekkürler...

Merhaba gezenbilir ailesi ..Sitenize yeni üye oldum ve bende aynı rotayı yapmayı düşünüyorum yaklaşık olarak.Antalya-manavgat-kumluca-finike-kaş - fethiye-bodrum şuan ki planım, aslında oradan izmir ve balıkesir e gitmeyi istiyor gönlüm fakat zor gibi görünüyor devamı şuan için, bilgiler çok güzel yanlız aşağıdaki camp yerleri hakkında daha fazla bilgi (fotograf ,haritada ki konumu, telefon numarası v.s. gibi ) nasıl bulabilirim?

Asiksk' Alıntı:
-Gökova milli park
-Fethiye-Katrancı koyu
-Marmaris Datça arası-İnbükü koyu
-Marmaris Datça arası-Çubucak
-Datça-Mesudiye
-Ölüdeniz-girişte sahilin sağ tarafında sıra sıra kamp yerleri var.
-Ölüdeniz-Kabak koyu
-Dalaman-Sarı germe (hala açık mı emin değilim)
-Antalya Kemer arası-Kındılçeşme (hala açık mı emin değilim)
-Antalya-Çıralı-olimpos
-İzmir-Gümüldür-Hipocamp

selamlar ben de katıldım aranıza.çok faydalı bi site. kamp yeri ararken buldum. Ege ve Akdeniz arası kamp yerleri bakıyorum.

slm bu cumartesi pazar çadırımı bagaja atıp yollara düşüyorum. sayın marmaris arkadaş boncuk kamping hakkında daha fazla bilgi verebilirmisin? sadece fiyat yazılmış. Bu fiyata neler dahil? elektrik, buzdolabı vs. yoksa sadece kamp ücretimi diğerleri ekstra mı?. Acil cevap verebilirseniz belkide haftaya boncuktayım.

MRB. ARKADAŞLAR SİZLERE BİR KAMP ALANI SÖYLEYEYİM BURDUR SALDA GÖLÜ COK GÜZEL İNANIN YEŞİL OVA BELEDİYESİ ÜÇRETSİZ CAMPCILARA YER VERİYOR http://www.google.com.tr/search?q=salda+g%C3%B6l%C3%BC&hl=tr&biw=1003&bih=567&prmd=ivnsm&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=dAX7TbCHIpHqOZvoga4E&ved=0CCEQsAQ ADRESİNDEN GÖL RESİMLERİNE BAKIN PİŞMAN OLMAZSINIZ BUZ GİBİ SUYU VAR LÜTFEN BELEDİYENİN KOYMUŞ OLDUGU GÖL SEVİYE ŞERİDİNİ GEÇMEYİN AYRICA O BÖLGEDE ORMAN İÇİ MİLLİ CAMP ALANI VARDIR

arkadaşlar ben temmuz ayında yüksek rakımda birkaç gece kamp yapmak istiyorum..Ege bölgesinde kamp yapmaya elverişli,yüksek rakımlı bölgeleri bilen arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım olacak..

Boncuk koyunun telefonu 0-252-4958114ve 16 buradan koy sahibi Fatma Merzifonludan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.Size iyi tatiller dilerim .

mrb arkadaş bizde bu rotayı ters den gitmeyi planlıyoruz antalya dan çıkıp balıkesir e gitmeyi planlıyoruz temmuzun ilk haftası gibi çıkmayı düşünüyoruz gidebildiğimiz yerlere kadar otostop ile ilerlemeyi düşünüyoruz:smiley:...tabi rotada olan mutlak görülmesi gerekleri es geçmemek istiyoruz ve bu konuda tecrübeli olan arkadaşları tavsiyeleri bekliyorum...:smiley:

Marmaris de tek geçeceğim kamping.Özil kamping.Marmaristen datça ya giderken datçaya 16 km kala karaincir sitesinden geçip sahile iniyorsunuz.emniyetli-güvenilir-wc ve duşları temiz.sahili ince kum.elektrik-buzdolabı veriyorlar.sahibi halil abi ve adile abla.çok sevimli insanlar.marmarisde diğer orman kamplarını tavsiye etmem.çok kalabalık şehir gibi.2-3 bin nufusu oluyor.ÖZİL i tek geçerim o bölgede.dinle sen beni.ğişman olmazsın. geçen sene 16 Tl +2 tl elektrik + 2 tl buzdolabı =20 tl .kendin çadır götürünce bu fiyatlardı

Kaş Olimpos mokamp 2 kişi 25, her kişi için +10tl hertürlü hizmet var.Çeşmede Pırlanta plajında WC duş var. 15 tl

DSCF2882.jpg

DSCF2583.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR