Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Edirne Selimiye Camisi ve Hudut Gezisi (3-4 Mayıs 2008)
Cumartesi saat 15.00 gibi 2 arkadaş Selimiye camisini ve Meriç nehri ile beraber sınırda gezi yapmak için Edirne'ye doğru yola çıktık.Güzel bir hafta sonu gezisi oldu
Ynt: Edirne Selimiye Camisi Ve Hudut Gezisi (3 - 4 Mayıs 2008)
Sırada Selimiye camisi gezi fotolarının devamı, meşhur Edirne ciğercileri ;D , Karaağaç-Pazarkule sınır gezileri, ve Trakya Ünüversitesi nin içerisinde olan Lozan Anıtı ve treninin kareleri var
Abi güzel gezmişiniz valla.Tuncay abi ile ne zevkli geçmiştir o yol.Güzel fotolar ve paylaşımın için teşekkürler.Photobuckete jeep34-2 diye yeniden kayıt ol olsun bitsin be yav. (''be yav'' hafta sonu trakyadaydım bende ondanmı böyle dedim acaba)
Tuncay'la zevkli olmaz mı ? Bakanlık görevlisiyiz diye diye elinde telsiz hiç müzelere para vermedik..Otoparkçılara da ''oğlum araca iyi bak'' diye sert konuşuyordu .. Bir ciğercide para verdik..Onuda ben izin vermediğim için Makara vesselam..Ben buna 30 sene nasıl katlanmışım
Ynt: Edirne Selimiye Camisi ve Hudut Gezisi (3-4 Mayıs 2008)
Uğur Kardeşimle vede Gezenbilirdeki ekiplerlerle yapmış olduğum gezilerin hepsi çok zevkli oluyor.Herrkesin bu mutluluklara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.