başkan1 Ana Kamp Mesajlar 35 Tepkime Puanı 0 Yer edirne 2 Ocak 2010 #1 03 01 2010 pazar günü yapacağımız keşif gezimize 4x4 olan arkadaşları bekliyoruz buluşma edirne migros parkı saat 9-30 .
03 01 2010 pazar günü yapacağımız keşif gezimize 4x4 olan arkadaşları bekliyoruz buluşma edirne migros parkı saat 9-30 .
pancarmotorcu ONLY ?????? CAN DO IT Mesajlar 3,622 Tepkime Puanı 5 Yer istanbul bayrampaşa 2 Ocak 2010 #2 Ynt: Edirne Lalapaşa Keşif Gezisi başkan etkinlikleri birazdaha yakın yerde yapılırsa katılım daha çok olur,mesela çorlu,saray,vize taraflarındada güzel yerler var
Ynt: Edirne Lalapaşa Keşif Gezisi başkan etkinlikleri birazdaha yakın yerde yapılırsa katılım daha çok olur,mesela çorlu,saray,vize taraflarındada güzel yerler var
başkan1 Ana Kamp Mesajlar 35 Tepkime Puanı 0 Yer edirne 3 Ocak 2010 #3 Ynt: Edirne Lalapaşa Keşif Gezisi evet haklısınız ama biz edirnede yaşıyoruz ve burda bu ruhu canlandırıp geliştirmeye çalışıyoruz inşallah o bölgede de yaparız
Ynt: Edirne Lalapaşa Keşif Gezisi evet haklısınız ama biz edirnede yaşıyoruz ve burda bu ruhu canlandırıp geliştirmeye çalışıyoruz inşallah o bölgede de yaparız
pancarmotorcu ONLY ?????? CAN DO IT Mesajlar 3,622 Tepkime Puanı 5 Yer istanbul bayrampaşa 3 Ocak 2010 #4 Ynt: Edirne Lalapaşa Keşif Gezisi ben sizi çorluda biliyordum onun için öyle yazdım, o zaman haklısınız ama orta buluşma yeri çorlu ,burgaz tarafı bir gezi yaparız ileride
Ynt: Edirne Lalapaşa Keşif Gezisi ben sizi çorluda biliyordum onun için öyle yazdım, o zaman haklısınız ama orta buluşma yeri çorlu ,burgaz tarafı bir gezi yaparız ileride
başkan1 Ana Kamp Mesajlar 35 Tepkime Puanı 0 Yer edirne 3 Ocak 2010 #5 Ynt: Edirne Lalapaşa Keşif Gezisi inşallah önümüzdeki günlerde bir program yaparız bizim siteden(trakoff) ve buradan duyuruz
Ynt: Edirne Lalapaşa Keşif Gezisi inşallah önümüzdeki günlerde bir program yaparız bizim siteden(trakoff) ve buradan duyuruz
adrian Ana Kamp Mesajlar 71 Tepkime Puanı 0 Yer Edirne 7 Ocak 2010 #6 Ynt: Edirne Lalapaşa Keşif Gezisi Başkan1 resimleri bekliyoruz dört gözle hala yok sitede..