DVD Hakkında !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan XPLORIA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,280

XPLORIA

Yeni Üye
Amerika'daki arkadaşıma iki ay önce çıkan bir konser dvd getirmesini rica ettim. Gelecek hafta Türkiye'ye dönecek ve aldığı dvd de doğal olarak Türkiye'nin yeraldığı bölge kodlaması olmayacağından mevcut dvd player da oynatmam mümkün değil gözüküyor. Gerçi pc de bulunan dvd playerda da bunu deneyebilirim ama benim sormak istediğim farklı bölge kodundaki dvd yi nasıl oynatabilirim?

Etiketler
hakkında
Ynt: DVD Hakkında !

bazı dvd playerlarda bölge kodu kilidini kaldırmak için çeşitli yöntemler var en iyisi dvd playerınızın marka ve modeli ile internette aramak yapmak, eğer bulamazsanız marka-model belirtirseniz sizin için arayabilirim
Sanırım bu mesaj başka bir bölümde olmalı

erdemin dediği gibi dvd playerin markası modeli önemli. mesela bu çin malı 50-60milyondan başlayan dvd playerların neredeyse hiçbirinde bölge kodu seçimi yok... her bölgeyi okuyabiliyor. ayrıca bölge kodu varsa bile kırdırılabiliyor.

cevap için ayrıca teşekkürler!
SAMSUNG E137B DVD PLAYER

böyle ingilizce bir metne rastladım, çevirecek zamanım olmadı, inglizce durumu iyi değilse ilk fırsatta çevirebilirim yada vakti olan arkadaşlar belki çevirir.
yalnız uyarmak isterim herhangi bir sorun çıkarsa deneme sorumluluğu size ait.verdiğim metnin altında şöyle bir uyarıda vardı

tekrar teşekkürler ! Yukarıdaki prosedürleri gözönüne alarak denem yapacağım. İngilizce sorun değil. Umarım teknik bir sorunla karşılaşmam.

SON KONULAR - FORUM