Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, Duster sahibi olan arkadaşlar,ön ve arka paçalık, tozluk nerede bulabilirim? Servis 170 TL diyor kısaca çok diyor plastik malzemeye. Yan sanayi ürünü bulabilirmiyim? yardım lütfen.. İyi günler.
tekzenin internet sayfasında paçalık ilanı gördüm tüm marka ve model araçlara uygun diyor fiyatıda 13,57 16,58 iki model bizimkine olursa denemek lazım.
Arkalar için almış olduğum ilan, ama uymadı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-xcartuning-pacalik-hzr-sari-buyuk-101652616/detay/
ARKADAŞLAR BEN STANDART PAÇALIK ALDIM VE KAPORTACILARDA BULUNAN FÖN MAKİNASI GİBİ ALET İLE ISITARAK TAKACAĞIM YERİN ŞEKLİNİ VERDİM VE SABİTLEDİM FİATIDA DÖRT ADETİ 20 TL CİVARINDA
ARKADAŞLAR BEN STANDART PAÇALIK ALDIM VE KAPORTACILARDA BULUNAN FÖN MAKİNASI GİBİ ALET İLE ISITARAK TAKACAĞIM YERİN ŞEKLİNİ VERDİM VE SABİTLEDİM FİATIDA DÖRT ADETİ 20 TL CİVARINDA
uygulamanın başarılı olduğunu düşünüyorum ,
uygulama ile ilgili biraz daha net bilgi ve uygulama sonrası görüntü resimini koyabilirmisiniz ,eminim ki çoğu arkadaş uygulamak isteyecektir , saygılarımla