Duster Navigasyon - Orjinal Servis Monyaj'lı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adrianotom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,096

Adrianotom

Kamp I
Yer
İzmir
Bugün görme fırsatım oldu.
6,1 '' led ekran
bluetooth (parrot)
USB
Geri görüş kamerası
uzaktan kumanda
direksiyondan kumanda
garmin navigasyon
değiştirilebilir tuş rengi
türkçe menü
4x50 watt mosfet.

Yetkilisiyle konuştum araç içi renginize göre yeni göğüslük parça geliyormuş.Arkada geri görüş kamerasıda mevcut.Ayrıca 2012 ilk yarısı ve öncesi modeller için araç içi bluetooth ,'la görüşme imkanı kılıyor.

Tek problem Garmin navigasyon ülkemizde nasıl çalısıyor ve güncelleme varmı ? Varsa ücretsiz mi? Bu cihaza uygulanabiliyor mu ?
Bilgisi olanların paylaşmasını rica ederim.

Montaj dahil 2000 dediler izmir Ermat'ta.Bilemedim değer mi mantıklı mı ?

IMG_4952.jpg

IMG_4953.jpg

IMG_4951.jpg

Ynt: Duster Navigasyon - Orjinal Servis Monyaj'lı

2000 lira çok yüksek fiyat o göğüslüğüde tek başına vermiyorlar ordan gıcık kaptım. Almanyada bağlantın varsa göğüslük orda 55 euro göğüslüğü alıp 800 900 gibi multımedya bulursun piyasada aşağı yukarı her markanın direksyon kumanda çevirici soketleri ebay de var

ertansahin' Alıntı:
değmez arkadaşlar, araçla oynama yapmayın bence...

ertanşahin, diğer başlıktaki mesajına da yazmıştım; Duster'dan hayli şikayetçi imişsin anladığım kadarıyla.

Derim ki, bir başlık aç ve tüm şikayetlerini oraya yaz ki, bilgi arzu eden arkadaşlarımız oradan da faydalansın. Bu dileğimin tek amacı, bilgi arayanın olumlu ve olumsuz görüşlere rahatça erişebilmesi düşüncesidir. Yoksa, arcı savunma filan değildir.

http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-encore-70-inc-navigasyonlu-oto-ses-ve-goruntu-sistemi/productDetails.aspx?productId=otpirencore&categoryId=60001687

bu bizim araçlara uyarmı acaba ne dersiniz ?

Bizim dusterın multi medya paneli montaj yeri düz dikdörtgen olduğu kesin fakat 7 inc sığarmı oraya o şüpheli servisin taktıkları 7 inc değil ondan eminim

troyexplorer' Alıntı:
Bizim dusterın multi medya paneli montaj yeri düz dikdörtgen olduğu kesin fakat 7 inc sığarmı oraya o şüpheli servisin taktıkları 7 inc değil ondan eminim

servisin taktığı 6.1

blluttla konuşma varsa tek kelimeyle harıka 300 500 hesabını yapmaya gerek yok bence sonuçta urun garantili olacak bende 2012 duster var doğuda yapabilecek yer olsa hıc dusunmem

dacia aksesuar bolumunde 5 inç navıgasyon koymuşlar her bayıde var demekkı

Gaziantep GENERAL TEKSTİL SAN. VE TİC.AŞ.-İPEKYOL ŞUBESİ ni aradım ürünün seri nosunu vermedıler kutu ıcınde beyaz göğüslük çıkıyormuş kahverengı degılmıs fıyatı 2000 tl gunduz farıda varmış ama ellerınde yokmuş kahverengı nerden bulacagızkı.

İnternetten izmir ermatin numarasini bulup sor istersen parcanin referans numarasini verebilirler. İzmirde , kahverengi geliyo parcaniz dediler ama gunduz fari fiyata dahil degil. Bide resmini cekmedim ama sistem icin ayrica mikrofon takiyolar ve bluethoot la da konusuluyor.

XVET' Alıntı:
Gaziantep GENERAL TEKSTİL SAN. VE TİC.AŞ.-İPEKYOL ŞUBESİ ni aradım ürünün seri nosunu vermedıler kutu ıcınde beyaz göğüslük çıkıyormuş kahverengı degılmıs fıyatı 2000 tl gunduz farıda varmış ama ellerınde yokmuş kahverengı nerden bulacagızkı.
İstanbuldaki servislerde kahverengi göğüslük var tabi tek başına satmıyorlar multimedyayla birlikte fiyat 2000 tl , tek başına göğüslük istiyorsanız almanyada 55 euro cargo da o civarda pahalı kaçıyor birine aldırıp elden getirtmek lazım

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR