duster ile karda ufak bir gezi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eczsedat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,228

eczsedat

Ana Kamp
Telsiz Çağrı Kodu
TA8SK
.

15122010479.jpg

15122010480.jpg

15122010483.jpg

22122010503.jpg

22122010505.jpg

Etiketler

Ynt: duster ile karda ufak bir gezi.

şu son zorladıgımız yeride çekseydik keşke.hava kararmasa ileri geri ileri geri orayıda çıkardık.

sanırım konuda yanlış yerde,moderatör arkadaşlar taşırsa iyi olur.

Fabrika çıkışı Continental M+S lastikleri mi kullandınız? Zorlandığınız zemin buzlu muydu?

Biz de bugün offroad gezisi yaptık. Bol çamurlu ve karlı bir yolculuktu. yolun tamamı tırmanıştı. Yaklaşık 1500mt'lik bir yere çıktık. Resim ve videolar geliyor

Ben pek anlayamadım, kusura bakmayın; eczsedat arkadaşımız bir duster alıp gezinti mi yapmış? (O zaman listeye eklemek gerek ümiterkan.)

Kendisini tanırsak mutlu oluruz.

Bir de gezinti yapılan arabayı... Bir zorlanma varmış; 4x4 mü, 4x2 mi? Ve hangi şartlarda zorlanmış? (Bu konuda bir arkadaşımızın sorusu vardı, böylece belki cevap olur.)

Ayrıca, bu geziye katıldığı izlenimi veren pikare arkadaşımızın mesajını okudum. O da kendini tanıtırsa seviniriz.

duster 4x4 dci deri koltuk hariç full.üzerindeki standart michelin lastikle yapılan bir gezi.cok dik rampalar haricinde araçta en ufak bir zorlanma olmuyor.yüksek karda(altı buz üstünde 20-25 cm kar) gaz ayarını iyi yaparak biraz ustalıkla hiç zorlanmadan ilerledi.dağın kuzeye bakan bir yamacında karın tozmasıyla oluşan eğimli ve viraj bir yerde 35 cm bir karda ilerleyemedi.biraz daha cesur olup tekrar deneyebilirdik ama hava kararmıştı maalesef oraları fotolayamadık.iyi bir kar lastiği ile orayıda hiç zorlanmadan aşabileceğine inanıyorum.birdahaki sefere tekrar deneyecem inşallah bu sefer oralarıda fotolayabiliriz.

Durum anlaşılmıştır.
Çok güzel muhterem arkadaş; yola devam. Varsın "off" olmasın da biraz "on" olsun.

Gerçi sizinki, anlaşılan o ki tam road'ın off'u olmuş. Yanınıza zincir, kazma-kürek de alın arkadaş. Ya da, profesyonel off-roadcıların dediği altın kural: En az iki lişi olun.

Allah kazadan beladan esirgesin.

46 plakayı görünce şaşırdım bi an :smiley:

bizde MAROFF olarak hemen hemen her haftasonu ahır dağının muhtelif yerlerinde geziyoruz..bekleriz sizide..

her cuma saat 19.30 da serintepe polis karakolu arkasındaki dernek yerimizde toplanıyoruz..kısmetse bekleriz..pazar günleride genelde necip fazıl kısakürek kültür merkezi önünde saat 9 gibi toplanıp yola çıkıyoruz..

biraz geç oldu ama yarın var bir gezimiz..saat 9 da kültür merkezi önünde toplanacağız..olurda bu msjı görürseniz ve gelmek isterseniz bekleriz..

selam arkaşlar dacia duster 4x4 dci 110 bg yeni aldım benim araç sabah ilk yürüdügümde alt taraftan bir ses geliyor bir daha yapmıyor taki bir kaç saat parketikden sonra yine hareket ettigimde yine 1 sefere mahsus ses geliyor gelen ses biryerin bırakma sesi gibi sizin araçlardada bu ses varmı teşekkür ederim

xmen0334' Alıntı:
selam arkaşlar dacia duster 4x4 dci 110 bg yeni aldım benim araç sabah ilk yürüdügümde alt taraftan bir ses geliyor bir daha yapmıyor taki bir kaç saat parketikden sonra yine hareket ettigimde yine 1 sefere mahsus ses geliyor gelen ses biryerin bırakma sesi gibi sizin araçlardada bu ses varmı teşekkür ederim

Diğer yerde yazdım ama burada yazdığınızı görmemiştim, soğukken çıkardığı ses araç ısınınca gidiyor ama siz 1 saatten sonra aynı sesin geldiğini söylüyorsunuz. Normalde bu sese benzer bir ses benim araçtan gelmiyor. Servise gösterin derim, diğer arkadaşlar da görürse bakalım ne diyecekler

araç soğukken böyle bir ses geliyor daha cok gaza cok yüklendiğinizde 2500-3000 devirde .ama ısınınca ses kesiliyor.

Sayın Sedat bey,güzel bir gzi olmuş,tebrik ederim.
Eğer buna benzer gezileriniz hala devam ediyorsa yine resimler ve özellikle vieolar da bekleriz.Özellikle videolar Duster'ı tanımamıza daha şok yardımcı olacaktır.
Şu Duster'a iyice kanım kaynamaya başladı yahu!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR