Duster için Navigasyon Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan skinner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,986

skinner

Dacia Duster 1.5dCi 4x2 85bg
Yer
istanbul
fiatını bilmiyorum, türkiyede varmı bilmiyorum ama şık duruyor ;D

untitled.jpg

untitled.bmp1.jpg

untitled.bmp2.jpg

Etiketler

Ynt: Duster için Navigasyon Sistemi

Cama vantuz ile yapıştırılanlar daha ideal, bende Piranha Patriot model Navigasyon var, fiyat ve performans olarak tavsiye ederim.

index.php

evet onlara cok baktım ama işte birde kötülüğü var fakum zamanla düşüyor arkadaşım kullanıyor düştümüde pat küt sesler geliyor sağlam vakumda ısıdan dolayı zamanla düşüyor sonra tekrar tükürükleyip ;D yapıştırmak lazım.Fiat açısından haklısınız uygun olan onlar.

skinner' Alıntı:
evet onlara cok baktım ama işte birde kötülüğü var fakum zamanla düşüyor arkadaşım kullanıyor düştümüde pat küt sesler geliyor sağlam vakumda ısıdan dolayı zamanla düşüyor sonra tekrar tükürükleyip ;D yapıştırmak lazım.Fiat açısından haklısınız uygun olan onlar.

Bilmiyorum ama benim ve kullanan diğer arkadaşların vakumlarında hiçbir sorun yok hatta camda bulunun cep telefon tutacağı bile 2008 model taş gibi maşalah.

ilk resimdeki ürün resme montajlanmıs gibi.bence gercek degıl.

Photoshop gibi evet dikkatli bakınca belli oluyor. peki ne takılabilinir oraya teyp cıksa mesela?

merhabalar bende duster aldım daha doğrusu iki arkadaş aldık baktık hoşumuza gitti ve aldık fakat aracı aldığımızda naylon kaplamalarının olmadığını gördük bende o kadar olmadı ama arkadaşın aracının altından lokma çıktı
kitapçığında koltuk ısıtması yok ama kitabında var aldığımız paketin içerisinde yazmıyor doğrusu ama hangisinde var bilen varsa yazarsa sevinirim
aracın kullanımında hız yapıldığında ruzgar sesi içeride sanki
arkadaşın sorununu düşününce acaba hasarlı yada değişik sebeblerle sıfır özelliğini kaybetmiş olabilir mi diye düşünmeden edemedik bilgisi ve bu konuda söyleyecek sözü olan varsa beklerim
arkadaşım ertesi gün zabıt tutturduğu halde 5 gün geçti henüz dönen olmadı şu veya bu sebebten diye
bir de değişik aksesuarlarla ilgileniyoruz
yaptıran ve fiatları hakkında ve kimin yapabileceği konusunda bilgisi olan arkadaşların bilgi vermesini rica ediyorum
mesela dvd li ototeybi navigasyon cihazı perde karter koruması koltuk dayamalık çamurluk(orjınalde olması gerektiğini düşünüyorum ama emin değilim )
tşk ederim şimdiden bilgi vermek için zaman ve emek harcayan arkadaşlara

Hayırlı olsun arkadaşlar.

Sorulaırnızı maddeler halinde yazsaydınız daha kolay anlayabilirdim. (kusuruma bakmayın)

1)Doğrudur, naylon kaplamaları yoktur.

2)Lokma işini anlayamadım. Yenen lokma mı? Size acaba test aracı mı sattılar? Km. kaçtı? (Ben aldığımda 3-5 civarıydı)

3) Rüzgar sesi 130ları aşınca oluyor.

4)Koltuk ısıtma hangisinde var bilmiyorum, ama anladığım, sonradan yaptırılıyor galiba. (ümiterkana müracaaat)

5)Arabanın sıfır olmadığını düşünüyorsanız, ekspertiz yaptırın.

6)Aksesoar için bu kısımdaki bazı başlıkları taramanız bilgilendirici olur. Diğer araçlar menüsüne de bakabilirsiniz.

7)ümiterkan'ın 56 sayfalık başlığını okumanız güzel olur. Uzman odur.

8) Karter işi için yine ümitin bir başlığı var, okumanız yararlı olur. Hatta orada çelik tampon bilem vardı.

9)Navigasyon cihazı için, bu sitenin ilgili bölümünde çooook bilgi var.

10) "....koltuk dayamalık çamurluk (..." denilmiş. Çamurluksuz araç olmayacağına göre, "çamurluk koruması" demek istiyorsunuz. Onu da ümiterkan'ın başlıklaırnda bulabilirsiniz.

Yeter ki arayın genç arkadaşlarım. Bilgi çooook.

Allah kaza bela vermesin.

ümiterkan 'ın 56 sayfalık neden dacia duster bölümünü okursanız orda koltuk ısıtma sistemlerinin ne kadar olduğunu paylaşmıştım ben, ordan bazı şeyleri ögrenebilirsiniz ..

recepgulseven' Alıntı:
Arkadaşlar bugün itibari ile çin alışveriş sitesi olan aliexpress'ten 4.3 inç araç içi dvd-navigasyon siparişi geçtim 10 güne kadar elimde olur inşallah

incelemek isteyen varsa aşağıdaki linkten inceleyebilir.

http://www.aliexpress.com/product-gs/348191891-4-3-inch-1-Din-Digital-Touch-Screen-In-Dash-Car-DVD-Player-With-Bluetooth-TV-wholesalers.html

evet arkadaşlar dün itibari ile cihaz elime ulaştı ve arabama taktırdım
mümkün olan en kısa sürede resimlerini çekip koyucağım siteye bence cihaz süper
yukarıdaki resimlerde olduğu gibi kemer göstergesinin yarısı kapanıyor.

recepgulseven' Alıntı:
evet arkadaşlar dün itibari ile cihaz elime ulaştı ve arabama taktırdım
mümkün olan en kısa sürede resimlerini çekip koyucağım siteye bence cihaz süper
yukarıdaki resimlerde olduğu gibi kemer göstergesinin yarısı kapanıyor.

Hayırlı olsun Recep Bey, internet harici herşey var bu teypte, süpersiniz, resimleri merak ediyoruz doğrusu

sayın @recepgulseven hayırlı olsun güle güle kullanın cihazı bende aliexpresten daha önce alışverişler yapmıştım ama şu sıralar gümrüklerde denetimler sıkı cihaz ems ilemi yoksa honk kong postla mı elineze ulaştı birde gümrüğe takılıp ilave vergi ödemek zorunda kaldınızmı bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim
saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR