Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi
çok rahat edersin hemde lastik ömrünü uzatırsın ..acıbadem buzlu yokuşta pati oturdu ve çıkamadım..
aslında benim ihtiyacım dişli kalın cross+asvalt tam olarak bulamadım.. o yüzden kışlık lastik alsam 4 mevsim kullanırsam nasıl olur ?
youngsun' Alıntı:4 mevsim M+S lastikler sıcak kuru, soğuk kuru, soğuk ıslak -sıcak ıslak zeminlerde iyi tutunma sergiliyo, karda ise çekişte patinaj ağırlıklı da olsa bi şekilde tutunuyo fakat karda buzda frenleme de çok başarısız. Yaz lastiğiyle karda yapılan frenle 4 mevsim lastiğin frenlemesi hemen hemen aynı (gerçi 4 mesim olup buzda karda iyi olan bi lastik var ama binek araç ebatlarında bize uygun yok).
AT lastik karda ve buzda kullanmadığım için fikir sahibi değilim. Ama bu yılki fren deneyimlerimden sonra seneye kış için 4 tane kış lastiği alma niyetim çok yüksek
çok rahat edersin hemde lastik ömrünü uzatırsın ..acıbadem buzlu yokuşta pati oturdu ve çıkamadım..
aslında benim ihtiyacım dişli kalın cross+asvalt tam olarak bulamadım.. o yüzden kışlık lastik alsam 4 mevsim kullanırsam nasıl olur ?