Duster hakkında soru cevap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ttn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,758

Etiketler
Ynt: Duster hakkında soru cevap

yarın sabah unutmazsam serviste soracağım lastik şişirme kitini

bu sabah aksesuarların takılması için aracımı servise bırakırken lastik şişirme kitini sordum!
Lastik şişirme kiti lpg'li araçların stepne yuvasında lpg tankı olduğundan sadece lpg'li araçlarla geliyor.. Olay budur ;)

ümiterkan' Alıntı:
Kompresör faydalı bir çözüm. Daha önce bir kaç kez lastikçiye gidinceye kadar patlayan lastiği kompresörle şişirerek lastik değiştirmekten kurtuldum. Patlayan lastikte tamir spreyi kullanılırsak, o lastiği ileride de kullanmaya devam edebiliyormuyuz?

cem.321' Alıntı:
Kompresör faydalı bir çözüm. Daha önce bir kaç kez lastikçiye gidinceye kadar patlayan lastiği kompresörle şişirerek lastik değiştirmekten kurtuldum. Patlayan lastikte tamir spreyi kullanılırsak, o lastiği ileride de kullanmaya devam edebiliyormuyuz?

İleride maalesef kullanılmıyor, geçici bir çözüm sadece

Kapıların otomatik kilitlenmesi sanırım sadece aracı durdurdunuz arabadan indiniz ve kapıları kitlediniz daha sonra yanlıslıkla geri acarsanız durumuna karsı var kapı kilidini actıgınızda 1 dk gibi bir surede kapıları acmazsanız kendisini geri kitliyor =)

ümiterkan' Alıntı:
sayın cfkuyucu bahsettiğiniz özellik var ayrıca 7km hızda da kapanma özelliği var, fakat seviste aktif edilmesi gerekiyor

syn ttn benim aracımda alttan ses geliyor diye servise gittim 4x4 var daha önceden formda böyle bölümde yazmıştım neyse hazır servise gitmişken otomatik kilitlemeyi gösterdim aktif değildi. servise başka arkadaşların yaptırdığını söyledim ve aracı servise bıraktım ertesi gün aracı geri aldığımda baktım ki o özellik aktif olmuş servis hallettiğini söyledi sizde servise gidip yaptıranlar var diyin o zaman uğraşıyorlar. 4x4 4x2 fark etmiyor sistem aynı. bilgisayara soksunlar aracı aktif hale getirsinler. bizzat ben yaptırdım zonguldaktaki serviste yaptırdım. benim aracım 4x4. üsteleyin elde edersiniz :smiley: güzel sürüşler diliyorum..

sial' Alıntı:
syn ttn benim aracımda alttan ses geliyor diye servise gittim 4x4 var daha önceden formda böyle bölümde yazmıştım neyse hazır servise gitmişken otomatik kilitlemeyi gösterdim aktif değildi. servise başka arkadaşların yaptırdığını söyledim ve aracı servise bıraktım ertesi gün aracı geri aldığımda baktım ki o özellik aktif olmuş servis hallettiğini söyledi sizde servise gidip yaptıranlar var diyin o zaman uğraşıyorlar. 4x4 4x2 fark etmiyor sistem aynı. bilgisayara soksunlar aracı aktif hale getirsinler. bizzat ben yaptırdım zonguldaktaki serviste yaptırdım. benim aracım 4x4. üsteleyin elde edersiniz :smiley: güzel sürüşler diliyorum..

sayın sial çok teşekkür ederim ilginizden dolayı, yarın bende yan bar ve arka cam rüzgarlıklarını taktırmak için gidecektim çok teşekkür ederim tekrar :D
bu arada şimdiki planım kablosuz geri görüş kamerası ve portatif navigasyon cihazı, aldığım zaman fotolarını eklerim ;)

hayırlı olsun şimdiden :smiley: bi tanıdığımdada 4x2 var o da spoiler taktırdı geçen gün. bizde zong.da araştırıyoruz ne yapabiliriz diye en son bagaj kapısının en altına krom çıta olur mu diye bakınıyoruz. "dci" yazan yerin hemen altına orda inceden bi çizgi var oraya. dacia nın ticari taksilerinde görüyoruz onu araştırıyoruz. kablosuz geri gçrüş kamerası bi ara baktık fakat ona görede teyp almamız gerekir diye fazla üstelemedik. bu arada çamurluk üstü plastiklerini sipariş verdim perşembe günü gelecek :smiley:

sial' Alıntı:
hayırlı olsun şimdiden :smiley: bi tanıdığımdada 4x2 var o da spoiler taktırdı geçen gün. bizde zong.da araştırıyoruz ne yapabiliriz diye en son bagaj kapısının en altına krom çıta olur mu diye bakınıyoruz. "dci" yazan yerin hemen altına orda inceden bi çizgi var oraya. dacia nın ticari taksilerinde görüyoruz onu araştırıyoruz. kablosuz geri gçrüş kamerası bi ara baktık fakat ona görede teyp almamız gerekir diye fazla üstelemedik. bu arada çamurluk üstü plastiklerini sipariş verdim perşembe günü gelecek :smiley:

sizede hayırlı olsun sayın sial, kablosuz geri görüş için biraz araştırma yaptım ve pıranha 6.0 İnç GPS portatif Navigasyon Sisteminin video girişinin olduğunu fark ettim.. herhalde bu sistemi alacağım..

Arkadaşlar Adım Mustafa forma yeni katıldım ve 4x4 full + full bi duster almak istiyorum. Fakat dikkatimi çeken bi konu oldu. Ben bugün aracı almak istesem ne zaman teslim alırım? (anladığım kadarıyla neden 3 ay kadar beklemem gerekecek?)

mustafa bey bu soruya en güzel ilker bey cevap verir ama şu durumda temmuzdan önce alamazsınız herhalde çünki talep çoook ve 4x4 full araçlarda az geldiğinden sıkıntı oluyor :-[

Mustefa Bey ve diğer araç alımı yapmak isteyen arkadaşlar 0 212 674 42 42 den bize ulaşabilirler. Satış Danışmanı arkadaşlarımdan Serkan Deveci de foruma üye ve gerek o gerek ben elimizden geldiği ölçüde yardım etmeye hazırız.....

arkadaşlar aracında bor yağ katkısı kullanan varmı? aracımı teslim alırken sordum 20bin bakımına geldiğinde yaptırırsın dediler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri