Duster Donmuş Çıldır Gölü Üstünde :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,034

YOL

SEDAT AÇIL
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
Her kış olduğu gibi bu kış da rahat duramayarak memleketin zorlu coğrafyalarını keşif için Doğu Anadolu'daydık. Tabi gidiş amaçlarımızın başında Kars'taki ilkokul öğrencileri için düzenlediğimiz yardım kampanyası vardı. Oralara kadar gitmişken donmuş Çıldır Gölü'ne çıkıp kurtlarımızı dökmeden dönmek olmazdı :smiley:

1612849_10151946066968915_1022550391_o.jpg

1612029_10151946074588915_102864722_o.jpg

Ekli dosyalar

• 1609157_10151946284058915_2020751655_o.jpg
    1609157_10151946284058915_2020751655_o.jpg
    110.8 KB · Görüntüleme: 257

Ynt: Duster Donmuş Çıldır Gölü Üstünde :smiley:

Gölden bir kaç fotoğraf daha :smiley: bu arada fotoğrafların üzerine tıklarsanız daha düzgün görüntülersiniz ;)

donmus_cildir_golu_3.jpg

donmus_cildir_golu_2.jpg

Ekli dosyalar

• donmus_cildir_golu_1.jpg
    donmus_cildir_golu_1.jpg
    68.8 KB · Görüntüleme: 280

Selamlar; Ben ailenin yeni küçük parçası.:smiley:
Kendi ülkemizdeki güzellikleri bile farketmeyecek kadar sıradanlaşmış insanlar varken sizin paylaşımlarınızı hayranlıkla takip ediyorum. Her zaman takipteyim.

Hepimiz bu ailenin birer parçasıyız :smiley: İzlenmeye layık birşeyler çıkarabiliyorsak ortaya ne mutlu bizlere.

Bu arada buz üstünde giden aracın arkasına halat bağlayarak çok güzel kayak yapılıyor :smiley: Geniş bir vakitte videoları da yüklerim...

Yaratıcı fikirleri her zaman sevip benimsemişimdir.:smiley: Bu deneyiminizi de seyretmekten keyif alırım. Teşekkürler ilginiz ve alakanız için.

Çekimler çok güzel. İnsanda orada olma isteği uyanıyor. Paylaşımız için teşekkürler ;)

selam.arkadaşlar bende aranıza katıldım.aracımı salı günü aldım.hala plakaların çıkmasını bekliyorum.vitarayı sattık bundan sonra duster le birlikteyiz..takipteyim.

off road runner' Alıntı:
Çekimler çok güzel. İnsanda orada olma isteği uyanıyor. Paylaşımız için teşekkürler ;)

Martta yeniden gidiyoruz hocam, buyrun gelin ;)

hudev' Alıntı:
selam.arkadaşlar bende aranıza katıldım.aracımı salı günü aldım.hala plakaların çıkmasını bekliyorum.vitarayı sattık bundan sonra duster le birlikteyiz..takipteyim.

İlhami abi gibi bir Suzukicinin mesajından sonra "Vitarayı sattım" yazmak pek bir manidar olmuş :D Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.

camouflage' Alıntı:
Paşam, sevdin sen kızılötesi şeysini :smiley:

mrdnmz' Alıntı:
acaba ben nasil gozukurum bu kizil otesi seyiyle ::smiley:

Fotoğraflar kızılötesi değil, sadece gölge ve aydınlık kontrastlarıyla oynandı ;) Bu arada kızılötesi fotoğrafta yakın plan çekmedikten sonra (göz çok belli olmadığı sürece) sorun yok Emre. Göz bebeğinin içi göründüğünden kocaman ve ürkütücü bir siyahlık oluşuyor ;)

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR