Her kış olduğu gibi bu kış da rahat duramayarak memleketin zorlu coğrafyalarını keşif için Doğu Anadolu'daydık. Tabi gidiş amaçlarımızın başında Kars'taki ilkokul öğrencileri için düzenlediğimiz yardım kampanyası vardı. Oralara kadar gitmişken donmuş Çıldır Gölü'ne çıkıp kurtlarımızı dökmeden dönmek olmazdı
Selamlar; Ben ailenin yeni küçük parçası.
Kendi ülkemizdeki güzellikleri bile farketmeyecek kadar sıradanlaşmış insanlar varken sizin paylaşımlarınızı hayranlıkla takip ediyorum. Her zaman takipteyim.
selam.arkadaşlar bende aranıza katıldım.aracımı salı günü aldım.hala plakaların çıkmasını bekliyorum.vitarayı sattık bundan sonra duster le birlikteyiz..takipteyim.
selam.arkadaşlar bende aranıza katıldım.aracımı salı günü aldım.hala plakaların çıkmasını bekliyorum.vitarayı sattık bundan sonra duster le birlikteyiz..takipteyim.
Fotoğraflar kızılötesi değil, sadece gölge ve aydınlık kontrastlarıyla oynandı Bu arada kızılötesi fotoğrafta yakın plan çekmedikten sonra (göz çok belli olmadığı sürece) sorun yok Emre. Göz bebeğinin içi göründüğünden kocaman ve ürkütücü bir siyahlık oluşuyor