Duster Donmuş Çıldır Gölü Üstünde :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,031

YOL

SEDAT AÇIL
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
Her kış olduğu gibi bu kış da rahat duramayarak memleketin zorlu coğrafyalarını keşif için Doğu Anadolu'daydık. Tabi gidiş amaçlarımızın başında Kars'taki ilkokul öğrencileri için düzenlediğimiz yardım kampanyası vardı. Oralara kadar gitmişken donmuş Çıldır Gölü'ne çıkıp kurtlarımızı dökmeden dönmek olmazdı

Ekli dosyalar

• 1609157_10151946284058915_2020751655_o.jpg
    110.8 KB · Görüntüleme: 257

Ynt: Duster Donmuş Çıldır Gölü Üstünde

Gölden bir kaç fotoğraf daha bu arada fotoğrafların üzerine tıklarsanız daha düzgün görüntülersiniz

Ekli dosyalar

• donmus_cildir_golu_1.jpg
    68.8 KB · Görüntüleme: 280

Selamlar; Ben ailenin yeni küçük parçası.
Kendi ülkemizdeki güzellikleri bile farketmeyecek kadar sıradanlaşmış insanlar varken sizin paylaşımlarınızı hayranlıkla takip ediyorum. Her zaman takipteyim.

Hepimiz bu ailenin birer parçasıyız İzlenmeye layık birşeyler çıkarabiliyorsak ortaya ne mutlu bizlere.

Bu arada buz üstünde giden aracın arkasına halat bağlayarak çok güzel kayak yapılıyor Geniş bir vakitte videoları da yüklerim...

Yaratıcı fikirleri her zaman sevip benimsemişimdir. Bu deneyiminizi de seyretmekten keyif alırım. Teşekkürler ilginiz ve alakanız için.

Çekimler çok güzel. İnsanda orada olma isteği uyanıyor. Paylaşımız için teşekkürler

Paşam, sevdin sen kızılötesi şeysini

selam.arkadaşlar bende aranıza katıldım.aracımı salı günü aldım.hala plakaların çıkmasını bekliyorum.vitarayı sattık bundan sonra duster le birlikteyiz..takipteyim.

off road runner' Alıntı:
Çekimler çok güzel. İnsanda orada olma isteği uyanıyor. Paylaşımız için teşekkürler

Martta yeniden gidiyoruz hocam, buyrun gelin

hudev' Alıntı:
selam.arkadaşlar bende aranıza katıldım.aracımı salı günü aldım.hala plakaların çıkmasını bekliyorum.vitarayı sattık bundan sonra duster le birlikteyiz..takipteyim.

İlhami abi gibi bir Suzukicinin mesajından sonra "Vitarayı sattım" yazmak pek bir manidar olmuş Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.

camouflage' Alıntı:
Paşam, sevdin sen kızılötesi şeysini

mrdnmz' Alıntı:
acaba ben nasil gozukurum bu kizil otesi seyiyle :

Fotoğraflar kızılötesi değil, sadece gölge ve aydınlık kontrastlarıyla oynandı Bu arada kızılötesi fotoğrafta yakın plan çekmedikten sonra (göz çok belli olmadığı sürece) sorun yok Emre. Göz bebeğinin içi göründüğünden kocaman ve ürkütücü bir siyahlık oluşuyor

SON KONULAR - FORUM