Duster, Asx, Qashqai ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dervisali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,988
Ynt: Duster, Asx, Qashqai ?

dervişali, bana kalırsa, dizel Suzuki al ikinci el... Ama bunu, fiyatlara bakmadan öneriyorum. (Dacia/Duster'ın en büyük kusuru Dacia markası olması. Herkes şööle bi duruyor. Daha önceleri hep tartışıldı; şayet Dacia Duster değil de Renault Duster olsaydı napardınız diye; özellikle burası gibi offroad bağlantılı forumlarda itirazların epeyce azaldığı görüldü. Sen de doğal olarak/haklı olarak Dacia'ya 50 milyar verilir mi diye düşünüyorsun; için rahat değil. En iyisi Duster'ı sil derim)

Ayrıca Güray Bey'in önerileri de düşünülebilir.

Etiketler

olguncandan' Alıntı:
dervişali, bana kalırsa, dizel Suzuki al ikinci el... Ama bunu, fiyatlara bakmadan öneriyorum. (Dacia/Duster'ın en büyük kusuru Dacia markası olması. Herkes şööle bi duruyor. Daha önceleri hep tartışıldı; şayet Dacia Duster değil de Renault Duster olsaydı napardınız diye; özellikle burası gibi offroad bağlantılı forumlarda itirazların epeyce azaldığı görüldü. Sen de doğal olarak/haklı olarak Dacia'ya 50 milyar verilir mi diye düşünüyorsun; için rahat değil. En iyisi Duster'ı sil derim)

Ayrıca Güray Bey'in önerileri de düşünülebilir.

Sayın olguncandan tavsiyelerin için teşekkürler. Ancak vergi diliminden dolayı 1.6 üstü motor seçeneğini düşünmeyeceğim.

kim ne derse desin satışlar ortada

http://www.arabam.com/haber/Otomobille-Yasam-Ocak-2013-Turkiye-Otomobil-Pazarini-Analiz-Ettik-Yilin-ilk-ayi-kimlere-yaradi/Detay-296592

sat??.PNG

dervisali' Alıntı:
Renault Captur u bekleyeceğim.

Opel Mokkaya bakmanızda fayda var.Konsept olarak aynılar.Biri Corsa üzerine kurulu.Diğeride Clio üzerine.
Bu sebepten sanki biraz ufaklar.incelemenizde fayda olabilir.
Mokka , Qashqai'den bile daha şehirli. !! Captur de aynen gözüküyor. !!

Benim duster ım ve arkadaşımın quasqai si :smiley: bir profil fotografı.
hangisi yakısıklı siz karar verin :smiley:

IMG_1282.JPG

yaklaşık 3 aydır kullanıyorum aracımı 4*2 85 bg , şehiriçi 25 şehirdışı 20 kuruş civarı yakıyor . süspansiyonlar çok iyi , tam ülkemizin aracı diyeceğim ama renault avrupa satışlarında en çok bu aracı satmış sanırım oradakiler daha da donanımlı ama bize gelirsek bakım aralıkları , yakıtta ki cimriliği , görüntüsü herkezin gözü kalıyor :smiley: vs ile alınacak bir araç en çokta av , piknik vs de tebessüm ettiriyor satsam 4*4 haki yeşilini alırım. Yani " DUSTER YAŞANIR " buda slogan olur belki :smiley:

Ben 1.0 motorlu rav4'ün çıktığı günü bekliyorum.. fiyatı da 30bin ytl den fazla olmasın.
(daha çok beklerim herhalde o yüzden 100bin ytl ye satılan araçlara "makul fiyatlı" yazmayalım ayıp oluyor ;D )

Kime satacaklar o qq yu 79 bine? Tekno üstelik, bazın bi üstü yani. 79-49=30 bin duster daha mantıklı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba bende uzun zamandır vergı dılmınde goz gore gore soyulmayacak, ancak yerı gelıncede 4 ceker eksıklıgını kapatacak saglam guvenılır bır arac arıyordum bu konuda tek secenek Duster ıdı ancak artık qq bu işe nihayet girdi.Yabancı ülkelerde çoktn satışa sunulan bu aracın Türkiyeye girmesinin bu kadar gecikmesi canımı sıksada bence alınabilecek mantıklı bir araç. Açılır tavan olmamasını cok buyuk bır eksıklık olarak gorsemde Tiguanın yakıt malıyetı, dusterınde ıkıncı el ve carpısma testlerındekı kotu notlarından sonra bence QQ Mantıklı bir seçenek.Fiyatının düşmesi beklenerek alınabilir.

08ARTVİN' Alıntı:
Merhaba bende uzun zamandır vergı dılmınde goz gore gore soyulmayacak, ancak yerı gelıncede 4 ceker eksıklıgını kapatacak saglam guvenılır bır arac arıyordum bu konuda tek secenek Duster ıdı ancak artık qq bu işe nihayet girdi.Yabancı ülkelerde çoktn satışa sunulan bu aracın Türkiyeye girmesinin bu kadar gecikmesi canımı sıksada bence alınabilecek mantıklı bir araç. Açılır tavan olmamasını cok buyuk bır eksıklık olarak gorsemde Tiguanın yakıt malıyetı, dusterınde ıkıncı el ve carpısma testlerındekı kotu notlarından sonra bence QQ Mantıklı bir seçenek.Fiyatının düşmesi beklenerek alınabilir.
Bence de Qq almak isteyenler beklemeli, sonucta nissanin bu hareketi diger araba ureticilerinide muhakkak harekete geciricektir.

komkarbey' Alıntı:
Qashqaininde 1.6 dci 4x4 dizeli çıkmış 79.000 tl
Sayın Komkarbey,ben bu gün(Yani dün pazar günü) Nissan Türkiye sitesini inceledim.Fakat 2.0 motorlu 4*4 modelinden başka 4x4 model göremedim.Acaba linki kopyalama şansınız olabilir mi?
Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR