KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Oltay otomotivden 1500tl. Aslında orjinal lastiklerle kışı gecirebilirdim. Kış lastiğinde kar sembolü şart sandığım için bunları aldım. Sonra forumdaki bir arkadaş M+S nin yeterli olduğuna yönelik yayınlanan Yönetmeliği burada paylaştı.
Ben gerçekten çok memnun kaldım Bf'nin kar performansından.Aşağıdaki linkte de bir kar performansı değerlendirmem var.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98203.80
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
tampon altında sislerin ayar yeri-delik var, ordan sis seviyesı az yukseltılınca, camına da sarı film takınca, çok güzel oluyor, yol baya sis aydınlatması alıyor... standartta 2-3 m önü aydınlatıyordu... tavsıye ederim...
2013 kasa aracıma orjinal sisteme MENAVRUS uygulaması yükleterek video izleme sınırsız navigasyon güncelleme ve hepsinden önemlisi Ön ve Geri görüş kamerası ekletmem oldu. bu işlemler sırasında hiç bir parçada değişiklik olmadan kesilmeden orjinalliği bozulmadan yapılmasıda ekstradan artısı oldu
İsteyen arkadaşlara yardımcıda olurum
Güzel olmuş ön görüş kamerası, bende geri görüş olduğundan soruyorum geriye alınca otomatik alıyor ya ekrana, peki bu önde olunca nasıl çalışıyor sistem ?
Gelmişken bende bikaç resim atayım
Servisten alırken taktırttığım off road paketi ön koruma demir ve yan ayaklıklar + bagaj kapağı altı koruma.
Bu araçlara spoiler şart galiba bence ilk izlenimlerime göre
mdc' Alıntı:
Güzel olmuş ön görüş kamerası, bende geri görüş olduğundan soruyorum geriye alınca otomatik alıyor ya ekrana, peki bu önde olunca nasıl çalışıyor sistem ?