bende neden alt ızgaraya takmadınız diye sordugumdayoungsun' Alıntı:Montaj yerini siz mi belirlediniz? Serviste alt ızgaraya montaj yapiyolar.
tşk ederim can beycannnn' Alıntı:antalyalı bey aracınız hayırlı olsun hayırlı sürüşler
bu üretilen bu dusterların en çok sevdigim degişikligi jant rengi olmuş çok alımlı duruyor
Izgarayı kesipmi monte etmişler gündüz ledini yoksa o araya sığıyormu.Yazın başka bi iş için sarılara uğramıştım adamlar çok hoşuma gitmedi.Umarım işçilikleri iyidir....))antalyali07' Alıntı:tşk ederim can bey
evet jantlar ve rengi güzel ama bi arkadasımla konustum jantları söktürüp beyaza boyatıcam
bakalım nasıl olucak
kesmeden monte ediyorlar,esattas' Alıntı:Izgarayı kesipmi monte etmişler gündüz ledini yoksa o araya sığıyormu.Yazın başka bi iş için sarılara uğramıştım adamlar çok hoşuma gitmedi.Umarım işçilikleri iyidir....))
Dokker icin bilemem ama sanderonun ki takilabilir ancak bence gereksuz bi pahalı olur.zilyas' Alıntı:Acaba yeni çıkan dokker modelinin ön konsol kısmını ve dobbledin ini dustera takabilirmiyiz...
TAVSİYE EDERİM ÇOK FARK EDİYORantalyali07' Alıntı:Yakın zamanda chip uygulaması yapan varmı
kaça taktırdınızesattas' Alıntı:TAVSİYE EDERİM ÇOK FARK EDİYOR
Box tarzı ürünler icin bisey diuemem ama chiptuning soruyorsanız 25bin kmdir yazilimli kullaniyorum. Anlatilmaz yasanirdiyorum.antalyali07' Alıntı:kaça taktırdınız
ürün resmi ve markası nedir
kendinizmi taktınızyoungsun' Alıntı:Box tarzı ürünler icin bisey diuemem ama chiptuning soruyorsanız 25bin kmdir yazilimli kullaniyorum. Anlatilmaz yasanirdiyorum.
Takilan bisey yok.antalyali07' Alıntı:kendinizmi taktınız
bi ustayamı taktırdınız?
Bu dediklerinizi o zaman neden fabrika çıkışı olarak öyle yapmıyorlar ?Bunun bir sebebi olmalı.Bu konuda bilmediklerimiz neler acaba ?Gerçekten merak ettiğim için soruyorum,bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırlarsa çok sevinirim.youngsun' Alıntı:Takilan bisey yok.
Torpido gozundeki OBD soketine ECU bilgilerini okuyan cihaz takiliyo aracin orjinal yazilimi kayit ediliyo sonra bu orjinal degerler degistiriliyo ve ECUya yukleniyo.
Sonra motoru calistirdifinizda araciniz 140 hp 300 Nm oluyo.