Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pajerocyprus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,346
Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu

ya millet ben bu kanalı izlemek istiyorum fakat renkler bozuk gözüküyor sebebi ne olabilir benim pcdemi bişey var yardım bekliyorum izleyemiyorum renkler cok karısıyor

Etiketler

ömer_20' Alıntı:
ya millet ben bu kanalı izlemek istiyorum fakat renkler bozuk gözüküyor sebebi ne olabilir benim pcdemi bişey var yardım bekliyorum izleyemiyorum renkler cok karısıyor
selam yanılmıyorsam ekran kartınız yok o yüzden izleyemessiniz.

youtubeda felan izliyorum video bilgisayarımdaki kendi videolarımı da izleyebiliyorum bu kanalı media playerde açıyor yoksa benim media playerdamı sorun var ugrasıyorum hala işallah yaparım arızayı çok severek izliyorum videoları ama kanalda düzelirse daha heyecanlı olacak

ömer_20' Alıntı:
youtubeda felan izliyorum video bilgisayarımdaki kendi videolarımı da izleyebiliyorum bu kanalı media playerde açıyor yoksa benim media playerdamı sorun var ugrasıyorum hala işallah yaparım arızayı çok severek izliyorum videoları ama kanalda düzelirse daha heyecanlı olacak
şu an bende media playerde izliyorum gayet net ama bende ekran kartı var
yanlış bilgi vermiş olmayayım en iyisi bu konuda daha iyi bilgisi olan arkadaşlar cevap verse daha iyi olur

ya ekran kartı derken benim ekran kartı 256 mb 1 gb ram var izleyememmi bende pek anlamam pcden

ya bende media playerla izlemeye calısıyorum fakat renkler karısık görünüyor görüntü bozuluyor firewall öle bişeyde yok evden baglanıyorum

Video codec'lerinizde bir sorun olabilir, aşağıdaki linkten indireceğiniz codec paketiyle neredeyse var olan tüm video formatlarını sorunsuz şekilde izleyebilirsiniz;

http://www.free-codecs.com/K_lite_codec_pack_download.htm

Selamlar, www.offroad4x4.tv deki yayın standardı, WM9 olarak gerçekleşiyor. Şu an dünyadaki en yaygın IP TV standardı.
Windows Media Playerinizin güncel olduğundan emin olmanızda fayda var. Hattınız en az 256 Kbit hızında olması gerekiyor. Çünki yayın 256kbit olarak gönderiliyor. Sistemde firewall yada kurum içerisinde çalışıyorsanız sistem yetkilisi video izlemeyi engelliyor olabilir. Sonuçta bandı yiyorsunuz :smiley:)

Gexenbilir üyeleri videolarınızı www.**.com a gönderebilirsiniz. 200 mb a kadar sınırı var. Videonuzu ücretsiz olarak www.**.com a gönderin linkinide bize email atın. Biz indirir www.offroad4x4.tv ye yükleriz. Video formatı ne olursa olsun farketmez. Birden fazla videonuz varsa, yollamak istediğiniz videolarınızı bir klasöre koyup zip yada rar la sıkıştırın. 200 mb a kadar olan toplu zip yada rar dosyanızı yine www.**.com a koyabilrisiniz. Linki info@kibristube.com a veya bgoglu@gmail.com a email atmanız yeterli...Siz yollayın tüm dünya izlesin...

Not: http://www.**.com tıklayın. sonra göz at ı tıklayın (browse) . Dosyanzı seçin ve yükleyin. Yükleme tamamlandığında size bir link verecek. O linki email gönderin. Hepsi bu :smiley:) çok kolay ve basit..

Sevgiler
Bülent

Bu gerçekten çok güzel bir çalışma olur ve bu sayede sitemiz gezenbiliri ayrıcada off-road'u daha iyi şekilde tanıtabiliriz..

bu konu nasıl gözümden kaçmış !!! devamlı aktif olması gereken bir konu süper olmuş bence devammmmmmmm....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri