Dünyanın En Zorlu Parkuru

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,071

drares

Haşmet Kalkancı
Yer
Aydın
Bu gün msn ana sayfasında yaşam bölümünde gördüğüm manzaralar karşısında neredeyse küçük dilimi yutuyordum :eek: :eek: :eek:.O resimleri bu topiğe yüklemek istedim ama nasıl yapıldığını bilmediğimden başaramadım :(.Moderatör arkadaşlar aktarırlarsa bu güzel resimleri sayfalarımıza kazandırmış olacağımızı düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Dünyanın En Zorlu Parkuru

Merhaba Haşmet,

fotoğraf yüklemek için ayrıntılı açıklamaların olduğu linki veriyorum, yine de bir sıkıntı olursa haberleşerek yardımcı olmaya çalışırım :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1020.0

Haşmet abi, bahsettiğiniz fotoğraflar Çin'de bulunan bir tırmanma parkuruna ait...

Bu fotoğraflardan bir kısmı sitemizde daha önce açılan ''<a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2598.0">Dünyanın En Tehlikeli 5 Yolu</a>'' isimli konuda mevcut...

murat' Alıntı:
5. En tehlikeli turistik tırmanma parkuru (Çin)

277086665_36c1f0a6f2.jpg

277086664_b3c7c6e71e.jpg

277086662_69077c0ea1_o.jpg

277086661_bc7abfcdc4_o.jpg

304776977_75e3bc774a.jpg

277085767_c8f70565ee.jpg

277085766_fb79df04a1.jpg

277085765_371c698d63.jpg

Sağol Murat,eline sağlık, Dora orada koşmak zor ama uçmak an meselesi :D

Drares profildeki foto olympos yanartaşmı?ve ayrıca oralarda koşmak kozmik coşkulara kapılıp yüksek zirvelerden atlamak gibi birşey olmalı....

Evet fotoğraf Yanartaş'ta çekildi, geçen Kasım ayında gitmiştim, Olimpos'un doğasına hayran kaldım.Önümüzdeki günlerde birkaç günlüğüne kamp kurmayı hayal ediyorum.

Olympos tarih ve aşk kokan bir mekan.Kamp meselesi süper olur...

İşte budur dedirtti valla. Ne macera olurdu ama parkurda :smiley: Paylaşımın için sağol.

Hehehe eğer zengin olurda bi r 1200 gs adv alırsam düşünüyorum burdan japonyaya kadar gitmeyi. Arada uğrarız orayada :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR