Dünyadan İlginç Motosiklet Örnekleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TRİKESAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 172
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,822
2*2 motor

bunuda bir sitede bulmuştum[attachment=1][attachment=2]

ak08_1104.jpg

ak08_1106.jpg

Etiketler

Ynt: Dünyadan İlginç Motosiklet Örnekleri

wanted ilginç bir motor bu ama bunu kullanacak kişi sağlam olmalı ,hele bozuk yola hiç girmemeli ,yoksa çocuğu falan olamayabilir........... ;D

bu motor alaska taraflarında daha çok karda kullanılan bir motormuş

Bak o zaman olur kar yumuşak bir zemindir stabilize yola karşılık , sürücünün biraz şansı var bahsettiğim konuda..... :smiley:

Yeni bir konu açmadan önce ,aynı veya benzer bir konu var mı diye araştırma yaparken ,
bu bloga rastladım. Aslında daha önceleri normal konuları bir kaç defa taradığım halde bu
blogu atlamış ve İLGİNÇ MOTOR TASARIMLARI adlı topice de ekleme yapmıştım .
Topiclerin içerikleri birbirine çok benzemekle birlikte ,ilk açılış fotolarına baktığımda
açılış konseptlerinin tamamen ayrı olduğunu farkettim....

Bu topice yazmamdaki amaç, topici yukarı taşıyarak, ekleme yapabilecek arkadaşlarımızın
benim düştüğüm hataya düşmemeleri içindir ...

Fotoların tek tek incelenerek, ilgili topiclere aktarılması lazım.
Maalesef, moderatör arkadaşlara iş çıkardım galiba ... :D

[attachment=1]

M Andreas Georgeades and his Honda CBX V12 - 2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,718
Kayıtlı Üye Sayımız
166,550
Kaydolan Son Üyemiz
Vehbikoc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR