Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım
atiladi' Alıntı:
Hikmet, sally'de 30-60 aralığını nasıl buldun anlamadım, fiyat camper içinse tamam ama alkoven için yazmadın galiba.... Verdikleri ilanda 15.000 lik aracı 115.000'e şu anda satıyor, demekki alkovene 100.000 yazılyorlar, ilan kendi ilanları..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-otv-yok-sifir-km-full-aksesuar-motokaravan-101712997/detay
Merhaba,
11.ayda firmayı ziyaret edip görüşmem söz konusu oldu...Hikmey Beyindde bahsetmiş olduğu araçlar 2006 model ancak hiç kullanılmamış araçlar olup ÖTV kazığından önce yanlış hatırlamıyor isem 16 adet satın almışlar ÖTV kanunu değişince ellerinde kalmış 5 yılın tamamlanmasını beklemişler....araç için 40-45000 TL değer biçiyorlar dolayısıyla 115 000 TL üzerinden pazarlık payı vardır diye düşünüyorum...
Güncel olarak : standart bir camper için 1400 TL / m3 + KDV istiyorlar(mobilyalar, 220 V buzdolabı,duş tuvalet kabini,evye,ocak ve musluklar,12-220 V tesisat,Pleksiglass yerli çift kat camlar,12' banyoda olmak üzere 2 adet havalandırma,PVC zemin,dalgıç pompa,Galvenizli su depoları,yaşam aküsü ,invertör şarj aleti ve TUV onaylı proje fiyata dahil)
-Boiler(Truma),WC,Kalorifer ve Tente ekstra olup 11000 TL civarında maliyet talep ediliyor ayrıca ithal cam ve donanım talep edilirse maliyet artışını göz önünde bulundurmak lazım....Muhtemelen pazarlık ile fiyatlar daha iyi bir yerlere gelir....
Firmaya ziyaretim Hikmet Bey ile telefon görüşmesinden sonra önerisi üzerine oldu ve gördüğüm kadarıyla karavancılık hususunda yapabilecekleri yaptıklarının çok ötesinde karavan sahibi olmayı düşünen tüm dostların mutlak surette görüş alması gereken bir kurum olduğunu düşünüyorum....
Kalın sağlıcakla