Ducato 17m3 Karavan Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Utkukorkmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192

Utkukorkmaz

Yeni Üye
İyi günler Burdurdan aranıza yeni katıldım yakın zamanda 17m3 lük araçımı aldım araçımın içerisine elostomerik kauçuk, izobozz keçe ve bizofol abba kullanmayı düşünüyorum ama kauçuk ile keçenin kalınları konusunda bilgim yok kac mm kullanmalıyım. Ayrıca içeriye tabana yanlara ve tavana kullanacağım tahta iskelet kac cm olmalı yardımcı olabilirseniz cok sevinirim

Etiketler
kauçuk
Bildiğim kadarı ile iskeleti siz yalıtım kalınlığınıza göre yapacaksınız. Görünen o ki yalıtımmınız da oldukça profesyonelce.

hayirli ugurlu olsun

kutuplara ya da ekvator cizgisine gitmeyecekseniz o kadar izolasyona ihtiyaciniz olmaz . izolasyon da elektrik gibi cok abartilan bir konu. ikisi icin de basit cozumler mumkun.

3 sene Güneydoğu ilinde 4 mevsim yaşayacağım bu yüzden yazları sıcak oldugu için ve yaz kış derece farkı yüksek olduğu için izolasyonumun iyi olmasını istiyorum. Hafta sonu veya mevsimlik 3 5 günlük kullanmak için zaten bu kadar izolasyona yatırım yapmazdım

siz bilirsiniz ama yine de izolasyon meselesi abartilmis olur , biz bildigimiz kadari ile uyari vazifemizi yapmis olalim . tekrar hayirli ugurlu olsun.