Dostlar Abiler Kardeşler 93 Den 2006

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gorkemturkes Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,089

gorkemturkes

Ana Kamp
Yer
Balıkesir
Merhaba herkese dostlar 93 model suzukimi satıp 2006 model vitara almayı düşünüyorum
Yakışı nasıldır otomatik almayı düşünüyorum kronik bi sıkıntısı varmıdır şimdi bu araç enjeksiyolu LPG ile ne yakar araç hakkında Engin tecrübelerinize ihtiyacım var okuyan yorum yapan herkese teşekkürler

Etiketler
Ynt: Dostlar Abiler Kardeşler 93 Den 2006

Aradaki maddi farkı saymazsak, eşekden inip ata binmiş gibi hissedeceksiniz :smiley:

sonuna kadar İlhami beye katılıyorum.
2004 bile satayım diyorum her seferinde aklım çeliniyor .
bunu hemde off-roadçu olarak değil on-roadçu olarak söylüyorum.

2006 ve üzeri Grand Vitaralar sürekli 4x4 yol alır, aklınızda olsun. Araçda LPG varsa bolca geyiği yapılan Japon araçlarında supab değişimi gereklidir muhabbetine maruz kalırsınız, doğrudur. Araca uygun Güneş marka supab takımı 250 TL dir. Eski aracınızla girdiğiniz yerlere, yenisine kıyamadığınızdan dolayı giremeyebilirsiniz :smiley:

Yakıta gelince, kilometrede yaklaşık 35kr. Şu an kullandığınız araç ile aynı, hatta bakımları iyi ise daha az yakacaktır.

camouflage' Alıntı:
2006 ve üzeri Grand Vitaralar sürekli 4x4 yol alır, aklınızda olsun. Araçda LPG varsa bolca geyiği yapılan Japon araçlarında supab değişimi gereklidir muhabbetine maruz kalırsınız, doğrudur. Araca uygun Güneş marka supab takımı 250 TL dir. Eski aracınızla girdiğiniz yerlere, yenisine kıyamadığınızdan dolayı giremeyebilirsiniz :smiley:

Yakıta gelince, kilometrede yaklaşık 35kr. Şu an kullandığınız araç ile aynı, hatta bakımları iyi ise daha az yakacaktır.

Merhaba İlhami Bey, benim de şöyle bir sorum olacak.
2004-2005 3K Vitara arıyorum. Manuel ve LPG siz araç aradığım için araç bulma konusunda ümidimi kesmeye başladım. Bugün itibariyle 2005 üstü yeni kasa 1.6 lara bakıyorum. İkisi arasında bildiğim farklardan biri sizinde belirttiğiniz gibi sürekli 4 çeker olması diğeri ise monoblok olması... iki aracı teknik açıdan kıyaslayıp hangisini önerdiğinize dair yorumunuzu ve nedenini alabilirsem çok sevirinim.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ilhami bey dediğiniz gibi olabilir yeni vitara ile her yere giremeyeceğim dogru gibi yalnız anlamadığım konus bu parcayı nekadar zamanda değistirecegiz sürekli bu subap takımı :smiley: 93 modelden daha az yakacagına inanıyorum birde lpg taktırırsam brc iyi diyorlar suzuki için işim gereği sürekli giremiyorum belki arastırsam hangi lpg markasının bizim araca en uygun olduğunu bulurum sanırım tekrardan tesekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-fiyat-1-hafta-gecerlidir-otomatik-suzuki-vitara-jlx-126592756/detay/ satılık olan aracımda budur güzel aksamlar herkese

cumhurkose@msn.com' Alıntı:
Merhaba İlhami Bey, benim de şöyle bir sorum olacak.
2004-2005 3K Vitara arıyorum. Manuel ve LPG siz araç aradığım için araç bulma konusunda ümidimi kesmeye başladım. Bugün itibariyle 2005 üstü yeni kasa 1.6 lara bakıyorum. İkisi arasında bildiğim farklardan biri sizinde belirttiğiniz gibi sürekli 4 çeker olması diğeri ise monoblok olması... iki aracı teknik açıdan kıyaslayıp hangisini önerdiğinize dair yorumunuzu ve nedenini alabilirsem çok sevirinim.
Tabiiki 2004-2005 derim. 2006 1.6 lar da malesef 4L modu yok.
4L ve 4Lock 5 kapılı 2.0 benzinli ve 1.9 dizellerde var.

gorkemturkes' Alıntı:
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ilhami bey dediğiniz gibi olabilir yeni vitara ile her yere giremeyeceğim dogru gibi yalnız anlamadığım konus bu parcayı nekadar zamanda değistirecegiz sürekli bu subap takımı :smiley: 93 modelden daha az yakacagına inanıyorum birde lpg taktırırsam brc iyi diyorlar suzuki için işim gereği sürekli giremiyorum belki arastırsam hangi lpg markasının bizim araca en uygun olduğunu bulurum sanırım tekrardan tesekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-fiyat-1-hafta-gecerlidir-otomatik-suzuki-vitara-jlx-126592756/detay/ satılık olan aracımda budur güzel aksamlar herkese
Ben aracımı 100.000 gibi bu söylentileri bilerek aldım. En fazla 1000 TL harcarım diyerek yaklaşk 1 yıl kullandım. 135.000 gibi aracımı sattım. 120.000-150.000 aralığında bakım istiyor diye duymama rağmen 150.000 üzerinde de henüz yaptırmayanları tanıyorum. Demekki kullanım şartlarına da bağlı.

Yapacak bir şey kalmadı almak şart oldu sonuçta 3 senedir bir fiil suzuki kullanıyorum :smiley: ve cok memnunum sadece yeni kasaların bi sıkıntısı varmı onu öğrenmek istedim ve öğrendim sayenizde tekrardan ilgilenen abilere teşekkür ederim iihami bey başka önemli birşey yok değil mi :smiley:

1.6 gv 2007 manuel vites modelini kullanıyorum. Önümüzdeki temmuzda iki yıl olacak. Offroad ile alakam yok ama dağ köyünde evim var, her hafta sonu oraya gider gelirim, dağda nereye istersen götüren bir araç. Asfaltta ise taksi.

Yakıt normal kullanımda 100 km de 9 litre benzin.

Geçen sene mayısta servise gittik 30.000 bakıma, nazar değmezse bu mayısta yıl doldu diye gene giderim. Onun dışında kaput açılmıyor.

Bir araç ancak bu kadar kullanışlı, sağlam, ekonomik ve dost olabilir der oldum Suzukiyi tanıdıktan sonra...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR