egerce' Alıntı:bu ürünün farklı modelini kullanan bilgisi olan varmı acaba imalatını yapmayı düşünüyorumda yapsam satılırmıki acaba saygılar
çok teşekkür ederim üstadım 50 tl civarı sanırım ama bu bahsettiğiniz kollu yani kilitlenebilir cinsindenmi benim bursa araştırmam 80 tl aşşası yok eğer kilitli yani sabitlenir ürün ise uğraşmaya gerek yok.siz yine bana gönderin bir zahmetairboat' Alıntı:Özel e-posta adresi bildirirsen,döner koltuk aparatı hk Forumdan derlenen bilgileri dosya halinde gönderebilirim.
Karavanını kendi yapanlar bu aparatıda kendileri yapıyor,azıda satın alıyor.
Piyasayı iyi değerlendirmek gerekir,Kalıp,malzeme,Pires ve imalat.İşcilik.
Dosyadaki ilanda 20 EURO .
Başarılar dileğiyle,kolay gelsin.
Ben sürücü koltuğunu dönerli,ikili koltuğu ise öne doğru ikili katlamayı düşünüyorum.İkili koltuğun yaslanma bölümü zaten katlanıyor,Ben bir daha halı gibi katlamayı düşünüyorum.Böylece önden arka yaşam bölümüne rahat bir geçiş sağlanacaktır.egerce' Alıntı:aracın ön ikili koltuğuna bir sistem yapsam geriye dönebilen sürücü koltuğunada yanaşabien nasıl olur ???
egerce' Alıntı:ilginç sağolun küçük bir tavsiye plastiğin özelliği belli olmuyor ama sanki polyamid e benziyor eğer onlarda aşınma sorunu yaşarsanız
delrin diye bir malzeme var olası tekrar tadilat falan gerekirse bu maddeyi kullanın benden size 5 yıl garanti metal erir bu madde erimez saygılar
önemli olan çözüm üretmek bu benim yaşam prensibim tebrik ederim saygılarBestamibey' Alıntı:Merhaba
Evet polyamid kullandım. 2 senedir bu koltukları kullanıyorum. Aşınma resimde görüldüğü kadar. Zaten aşınırsa elimde aynı malzemeden var. Bizim imalatlar, o an ne bulursak onlarla yapılıyor. Bunlar şişe kalıplarıydı buna çevirdik. Bizimkisi bir tür geri kazanım:=))
nevzat' Alıntı:benim öndeki koltuklardan sadece birine takıldı bu mekanizma ,yolcu koltuğuna ,ancak koltukların yükseltileri değişti yani yolcu koltuğu 2-3 cm yükseldi.biraz can sıkıcı gibi ama pek dikkatli bakmayıncada fark edilmiyor.
Bestamibey' Alıntı:Geçen hafta benim koltukların boyunu biraz kısalttım. O ara söktüğümde resimlerini çektim. Benim sistem biraz daha basit. Arada bilya gibi şeyler yok. Dört adet sert plastik üzerinde dönüyor.