Doğu Karadeniz Yaylaları 09-16 Eylül 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bacarmobil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 164
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,138
Ynt: Doğu Karadeniz Yaylaları 09-16 Eylül 2010

DEVAM

doğu karadeniz 2010 256.jpg

doğu karadeniz 2010 264.jpg

doğu karadeniz 2010 267.jpg

Etiketler

CDM-SUBARU' Alıntı:
Pokut-sal ama özellikle pokut çok güzel.
;D Ben pokuta kangoo ile çıktım ;D
Erkan bizde 4x2 çıkmışız zaten bizim kopilot arazıye taktı zannederken en tepeye çıktık kalıcagımız yeri ararken dik bir yerde durduk etrafa baktık tekrar araca geldik araç hareket etmıyor nasıl olur derken birkaç denemeden sonra aracın arazi şanşımanına takmadığı yada biz sağa sola savrulurken çarptık çıktımı ne tekrar takıp yola devam ettik ha birde araçta dört yetişkin iki çocuk enaz 500-600 kilo bağajla o virajlarda arkada oturan çocukları viraja gelince kırmızı diye uyarıyorduk sağa sola tutunup kendilerini sağlama alsınlar diye birde sis araç biraz baddal boy olunca kimi donüşlerde tek seferde dönemedik haliyle ileri geri yapınca hanımlar biraz panikledi anliyacağın baya maceralı oldu hatta hani yusuf yusuf ettik derler biz o sözü pokut pokut ettik diye değiştırdık .Tabi reno kangoda hafife alıncak bir araç değil keçi mubarek

bacarmobil' Alıntı:
size tavsiyem mutlaka ama mutlaka Pokut yaylası,sal yaylası,gito yaylası ve zil kaleyi görmeniz..
Tavsiye için sağ olun....

Konaklama Pokut'ta idi ama , o tarihlerde kar olacağı öngörülerek Ayder'e kaydırıldı....ama çıkabilirsek muhakkak deneyeceğiz....bu arada bizim 33 ve 35 lastik ebatlarında zincir de bulmamız lazım değilmi... :D

olcaytogezer' Alıntı:
Tavsiye için sağ olun....

Konaklama Pokut'ta idi ama , o tarihlerde kar olacağı öngörülerek Ayder'e kaydırıldı....ama çıkabilirsek muhakkak deneyeceğiz....bu arada bizim 33 ve 35 lastik ebatlarında zincir de bulmamız lazım değilmi... :D

ya ben çıkarsınız diye tahmin ediyorum tabi hava bu belli olmaz
bizde hava kararırken çıktık henşinde yağmur vardı çıkmaya başladık burnumuzu göremedik sisden, çıkmayın bu havada dediler ama aracı görünce bu araç çıkar dediler.
ben pokut fotolarında kaldığımız yer ile ilgili bilgileri vereceğim olmadı hemşinden Ahmet abiye telefon açar yukarıdaki durum hakkında bilgi alırsınız.

biz 31'' lastiklerle sağanak yağışta çıktık :D sizin hayli hayli çıkmanız gerekiyor..

Güzel gezi olmuş..Bayılıyorum şu karadenize..

teşekkürler Faruk abi.
bi dahaki sefere hepbirlikte gideriz inşallah :smiley:

ayder 1300 m idi
galer düzü 1710 m
aşagı kavron 1982 m
yukarı kavron 2290 m

kavrun devam

doğu karadeniz 2010 352.jpg

doğu karadeniz 2010 355.jpg

doğu karadeniz 2010 356.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR