Doğu Karadeniz Turumuz (1-9 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan isasoydan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,674
Ynt: Doğu Karadeniz Turumuz (1-9 Temmuz 2011)

[attachment=1][attachment=2]

Kendini inek yavrusu sanan ve annesininde bir inek olduğunu sana kuzu :p[attachment=3]

[attachment=4]

Arkadaşımın Lafuma ayakkabısını başına açtı iş. Ayakkabının kullanımı yani sıfır km. Sanmayınk saatlerce yağış altında kaldık. Sadece çimenlerdeki çiğ den oluşan sonuç.

[attachment=5]

154.JPG

155.JPG

156.JPG

157.JPG

158.jpg

Etiketler

Ordu teleferiik. Dönüş yolunda uğradık ve açılalı 2 gün olmuş.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Son durağımız Ordu idi. :(

159.JPG

160.JPG

161.jpg

162.JPG

güzel gezi olmuş, imrendik, örümcek ağı fotoğrafı harika yakalanmış.

Super gezi olmus,hep planlayip gidemedigim gezi,en cokda o gole atlayip yuzmenize imrendim,hatta fotolara bakip kafayi yedim diyebilirim cunku hayallerimin uzerinden gecmissiniz :smiley:

Tesekkur ederim. Bizlerde uzun zamandir hayalini kuruyorduk. Ama sonunda gerceklestirebildik :smiley:
O gole kadar gidip girmemezlik yapazdik. Suyun nede derece soguk oldugunu anlatmayacagim;-)
Herkesin hayatinda en az bir defa gidip gormesi gereken yer.

cok süper bir gezi olmuş düşünün temmuzda antalya nın sıcağından öyle bir yerlere giddiniz akılalmaz cok süper bir ülke türkiyemiz o suyun ne kadar soğuk olduğunu tahmin edebiliyorum .kenarındaki karları göre biliyoz cok cok teşekkürler yalnız gezmediğiniz için bizleride gezdirmiş kadar oldunuzz...

arikandalı' Alıntı:
cok süper bir gezi olmuş düşünün temmuzda antalya nın sıcağından öyle bir yerlere giddiniz akılalmaz cok süper bir ülke türkiyemiz o suyun ne kadar soğuk olduğunu tahmin edebiliyorum .kenarındaki karları göre biliyoz cok cok teşekkürler yalnız gezmediğiniz için bizleride gezdirmiş kadar oldunuzz...

Bu güzel siteninde asıl amacıda budur zaten, herkesin yiyip içtiği kendine gezip gördükleri tüm üyelere :smiley:

Çok hoş olmuş..resimlerde harika..o göleti merak ettim..hangi yaylada ?

xizcix' Alıntı:
Çok hoş olmuş..resimlerde harika..o göleti merak ettim..hangi yaylada ?

Ayder de Yukarı Kavron yaylasından yukarıya doğru küçük bir tırmanış yapıyorsunuz.
Karadenize gidipte burayı görmeden hatta bu suya girmeden hatta o sudan içmeden dönülmez.

keyifli bir gezi olmuş...
yapılacak olan yüzlerce HES'lerden sonra,bu güzellikler sadece fotoğraflarda kalır

Çok güzel bir seyahat olmuş.Bir Karadenizli olarak daha önce benimde gittiğim yerler.Ancak Hes katliamı devam ederse yakında buralar sadece fotoğraflarda kalacak.

Bu topraklarda görülebilecek en güzel yerleri gördünüz ,bundan sonra gezeceğiniz yerler sizi nekadar etkiler bilmem.Ayaklarınız dert görmesin..

mugo' Alıntı:
Bu topraklarda görülebilecek en güzel yerleri gördünüz ,bundan sonra gezeceğiniz yerler sizi nekadar etkiler bilmem.Ayaklarınız dert görmesin..

Doğa olarak bende sanmıyorum başka yerlerin bu derece tatmin edeceğini.
İlk tatil fırsatımda yine karadeizi düşünüyorum.
O güzelliklere bir sefer yetmez :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri