Doğu KARADENİZ Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan isasoydan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,693

isasoydan

Kamp II
Yer
Viyana
Herkese merhaba,

Arkadaşlar öncelikle konuyu doğru yere açtığımı umuyorum :smiley:

Temmuzun ilk haftası kendi aracımızla iki aile D.Karadeniz turu yapmak istiyoruz.
Daha önce izlemiş olduğu rotaları gerek harita olarak gerekse kordinat düzlemi olarak ve konakladığı pansiyonları not alan arkadaşlardan yardım rica edeceğim.
Birde kafama takılan, aracım Ford Focus ile sıkıntı yaşarmıyım. Yani yolların durumu hakkında bilgi rica edeceğim.

Etiketler
Ynt: Doğu KARADENİZ Turu

Yol konusunda şunları söyleyebilirim;

- Gerededen Tosyaya kadar yollar kötü.
- Bazı bölgelerde yollar tek gidiş- tek dönüş şeklinde.
- Samsundan Rize'ye kadar (Ben rizeye kadar gittim) yollar double
- Karadeniz yollarında radar çok var. ;)
- Ayder ve Uzungöle kadar yollar asfalt.
- Genelde ilçelere kadar asfalt yollar. köy yolları beton yada toprak yol olabiliyor.
- Ben Renault Symbol ile gittim. Özellikle yayla ve köy yollarında dikkatli olmanı tavsiye ederim. Arabanın altını bir kaç kez vurdum.
- Eğer imkanınız varsa kiralık bir araç daha mantıklı gözüküyor. Arabanız yıpranmamış olur.

İyi yolculuklar

Hayırlı yolculuklar sana arkadaş sana çok güzel bir şekilde anlatmış sana öyle yapanakadar trabzondan jeep kralıyıp heryere daha rahat gidebilirsin öteki türlü aracının çıkamayacağı yerlerde var orası karadenizz yolların bir gün iyi bir gün kötü olabilir malum bol yağışş alan memleket yaylalara cıkmak ıstersin cıkamayınca pışman olmakta var gidersen eüğer iyi yolculuklar :D

Merhaba karadeniz sahil yolu sarp'a kadar uzanıyor. Ben Ankara - Artvin arası gidip geliyorum Çorum-Samsun-Hopa sahil yolundan sorunsuz. Artvin merkeze doğru direksiyonunuzu kırarsanız cankurtaran - borçka ve artvin merkeze kadar olan yol tek gidiş-geliş.
Artvin merkezden dağılan şavşat-borçka yusufeli-erzurum yolları da pek iyi değil ama araçla devam edilebilecek düzeyde yollar.

Öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Uzun süredir bu sayfaya girmemişdim. Çünkü epeyce bekledim kimsen ses çıkamyınca bidahada bakmadım konu başlığına.
Temmuz başı gibide Karadeniz seyhatimize çıktık ve 8 gün içerisinde epey yer gördük.
Resimlerimi halen iş yoğunluğumdan paylaşamadım.
Ama inşallah bayram tatilinde artık paylaşacağım. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR