erdalyaman' Alıntı:Umut kendi tanıdık çevren olması ve ek önlemleri sağlayabilmen önemli bir (+) tabii
Ben o zaman senin için özel değil ama genel olarak söylemiş olayım
ez501' Alıntı:uzaktan baktığım kaz dağlarını yaşattın bize.
bi çaylak olarak donanımınıza ve maceranıza imrendim.
ayvalıktan selamlar. paylaşım için sağol sağol sağol...
yasarergun' Alıntı:Tebrikler
resimler için de teşekkürler
ayrıca doğayı yenebilen bir teknoloji henüz yapılmadı
sword7' Alıntı:Arka diferansiyel kilidi ve arka tekerleklere bir takım zincir daha olsa bu şartlarda işimizi görürdü ama
yasarergun' Alıntı:
bilemem
belki de karın doldurduğu bir çukur olurdu daha çok uğraşırdınız ya da bizim geçen sene kaldığımız gibi düz yolda karın doldurduğu 1 metrelik banketi fark etmeyip uğraşırdınız. bence en güzeli doğayı yenmeye çalışmak değil onun izin verdiği kadar gidip dönmeyi bilmek ve uzun yıllar sağlıkla zevkle bu işi yapmak
bu hafta kar oturmuştur kazdağlarının yeni ve güzel görüntülerini bekliyoruz sizlerden
ByEscobar' Alıntı:O geziden bol video bekliyoruz abi sırf bi arkadaşını kameraman olarak alırsan seviniriz Saygılar..
ByEscobar' Alıntı:bak yakın olsam ben kesin gelirdim, okulda yok şansınıza küsün artık
lokosit' Alıntı:Umut resimler çok güzel, kaz dağları ayrı güzel, bize 200km mesafedesin, keşke daha yakın olsaydık, birlikte tırmanırdık.
Ukelalık saymazsan lastiklerinin o kara uygun olmadığını düşünüyorum. Herhangi bir yumuşak kış lastiği (çivisiz) daha rahat hareket eder diye düşünüyorum.
sword7' Alıntı:Yolları ve yolların durumunu ezbere bildiğimizden o konuda pek şüphemiz yok. Ama dediğiniz gibi takılmadıktan, uğraşmadıktan sonra bu işin pek bir anlamı kalmıyor. 2 araçlık bir gezi planımız var bu hafta. Umarım Hayata geçirebiliriz ve güzel fotoğraflar yakalayabiliriz. Saygılar...