Doğarken Kaybedenler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,151

Etiketler
Ynt: Doğarken Kaybedenler

terrano bende izlemiştim o video yu hatta paylaşabildiğim herkesle paylaşmıştım. çok vahşi çok iğrenç ama kesinlikle izlenmeli!

Bu kadar herşey alenen gözlerine sokulduğu halde hala kürk giyenler var. ve savunmaları traji-komik!
" E ama nasılsa hayvan ölmüş kürkü dikilmiş.. ben öldürmedim ya!!" yahu sen almaya devam ettiğin için bu hayvanlar öldürülüyor e beyinsiz!

birde bu var. Çok iç burkan fotoğraflar var. kaldıramayacağını düşünenler bakmasın :(

http://www.all-creatures.org/anex/dog.html

Etkileyici, çok etkileyici hem de. İnsan olabilen için tabii. Söylenebilecek son söz söylenmiş fotoğraflarla.
Fotoğrafları çekenlere, bu kampanya ile insanların dikkatini böyle bir vahşete çekenlere;
ve yayınladığın için Nadir abi sana çok teşekkür ederim..
İçim acıdı...

Herşeyden önce insan olduğumdan utanıyorum.Ancak daha'da acısı küresel sermaye,silah tüccarları daha çok kar etsin diye etnik kökenleri ve dini inanışları kullanarak bizleri birbirine kırdırıyor.Bizler dünyada kendimizi en akıllı yaratık olarak böbürlenirken bırakın diğer canlıları birbirimizi öldürüyoruz boğazlıyoruz.Günümüzde yaşasanan vaşhetleri gördükçe şunu rahatlıkla söyleyebilirim.İnsan denen yaratık yeryüzünde yaşayan en kötü yaratık.Zannediyorum insanlar olmasaydı diğer canlılar ve doğa daha mutlu olacak ve yaşıyacaklardı.Ancak insanın içindeki hırs herşeye egemen olma isteği hem kendi sonunu hemde hiçbir günahı olmayan diğer canlılarında sonunu getirmekte.Biz insanların da diğer canlılar gibi doğanın bir parçası olduğumuzu o olmadan,doğada yaşayan tüm canlılar olmadan yaşayamıyacağımızı ne zaman anlarız bilemiyorum.Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri